Brązowych jeszcze nie udało mi się mieć nawet jak dłużej miałem te brązy są na koniec jak już roślinka pada i trzyma się ja extremalnie długo przez profesionalistow dla największego kopa ale nie chce cie wprowadzić w błąd jak dobrze pamiętam ale za długo też nie dobrze co do fot aparatem takich nie zrobisz trzeba mikroskop w moim przypadku za stówkę albo ew. lupę jubilerska dla samego siebie
Ja bym jeszcze trzymał i może niepotrzebnie 😅 Zawsze myślałem, że musi jakiś tam % być brązowych.
Będę na bieżąco wrzucał z moimi do relacji żeby nie przesadzić. Właśnie kombinuję z aparatem żeby w miarę robił dobre zdjęcia (co by ktoś bardziej doświadczony grower się wypowiedział) bo nie chce kolejnej rzeczy zrąbać 🤧 Na ten moment wystarczająco już popełniłem błędów i pytam o każdą pierdołę 🙂
Może trochę wcześnie ale Juz nic nie rośnie.. nie puchnie.. wysyp mlecznych trichomow więc dlaczego nie? 🙂 bardzo byłem ciekaw jego plonu i działania 🤣 przy takich trichomach zawsze miałem odpowiednią moc..
W całości krzak wygląda dobrze. Ale reszta zdjęć to wydaję mi się, że trochę za wczesna kosa. Albo nadal czegoś nie rozumiem i swoje zetnę w złym momencie 🙄
Recommended Posts