TRANSCENDENTALNY Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Zależy jak bardzo jest to poważna wada a wiadomo że chore serce to już poważna sprawa, jak zapali8sz fifke raz na tydzien to nic nie powinno Ci być ale mówie zależy jeszcze co Ci dolega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woogle Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 To nie jest tak bardzo poważna sprawa , boli tylko jak czuje stres itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy69 Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 a przy zapaleniu stres pewnie odchodzi w zapomnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woogle Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 Masz rację wtedy nie myślę o niczym i się niczym nie martwię.Lecz jak zaczynam palić to serce szybciej bije lecz to szybko przechodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy69 Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 wiesz co, po paleniu nasze zmysły są wyostrzone i może dlatego czujemy znaczącą różnice przyspieszonego bicia serca i mogą pojawić się obawy, że może zaraz nie wiadomo co się stać. Sam często mam strasznie przyspieszone bicie serducha zresztą pewnie za każdym razem tylko nie zwracam na to uwagi i wiem, że mi się nic nie może stać z kumpelą raz sobie zapaliłem jednego lolka i po pewnym czasie zaczęła panikować tzn. właśnie przyspieszone serce strasznie się bała, że może wykitować, a w tym czasie mózg robi swoje, trochę fantazji i można oszaleć. Tłumaczyłem jej, że nic stać się nie może i doskonale wiem jakie to jest uczucie. Teraz już wie, że sobie to wbiła do głowy zresztą tak nasz umysł działa. Jeśli sobie będziesz myśleć, że się nie uda to tak naprawdę będzie. Ale posłuchaj kogoś bardziej obeznanego w tych tematachPeace and Love Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastianek Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ja to polecam "nie szukanie" takich informacji na forum jednak. Udaj się do kogoś kto się zna (mowa o normalnym- otwartym - lekarzu). Tutaj mało kto cię będzie odwodził od ziela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaf Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Zanim zadasz takie pytanie określ co ci dolega, nadciśnienie, arytmia itp marihuana obniża ciśnienie, zwiększa tętno i rozszerza oskrzela więc jeżeli lekarz zwróci ci uwagę że masz np za niskie ciśnienie to nie powinieneś palić choćby ze względu na możliwość zemdlenia albo gorzej częstoskurczu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hashera Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 jak cie boli przy stresie to jaranie wskazane ja dzieki mj wyszedlem z nerwicy zoladka takze spoko jaraj i lataj buch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.