Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Czy Kto Wreszcie Wie Co To Za Deficyt

Recommended Posts

Opublikowano

witajcie

czego wedle was jest to niedobór? koleszka tu z forum mówił o fosforze. liście poprostu się kurczą tylko te przy topach, od najnowszych do najstarszych, ten niedobór powstaje zawsze po około 2 tyg. kwitnienia.

post-17041-049223000 1303413333_thumb.jp

Opublikowano

no żekł bym stwierdzić, że może byc cos nie tak z światłem, i temperaturą, co to w ogóle za odmiana? skąd masz pestki?

Opublikowano

no żekł bym stwierdzić, że może byc cos nie tak z światłem, i temperaturą, co to w ogóle za odmiana? skąd masz pestki?

światło 2 energo po 1500lm, temp 20-25 w dzień, wilgotność mysle ze dobra(3 pojemniki, jeden ze szmatką) nawóz na flo biopon n-p-k 4:5:6, ph okoŁo 6,0-6,5, podlewane co około 4 dni, raz woda raz z nawozem. Pestki z quekam.... white rusian

Opublikowano

Nieduży wzrost, małe liście, powykręcane końcówki. Wygląda mi to na niedobór fosforu (P).

A tak nawiasem mówiąc, to bardzo marny krzaczek, bez treningów i słabo spuchnięty, za to bardzo ładnie oszroniony.

Można wiedzieć jaki fotoperiod stosowałeś? Oraz donicę ?

Opublikowano

no oszroniony jest łądnie, aleco z tego, jak tam może z 3 g będzie na nim... gdybys stosował jakiś trening, to pewnie lepiej by to wyglądało, byś poczytał też troche, to na 100% lepiej by było.. ale do następnej uprawy się porządniej przygotuj..

Opublikowano

tak to było brak fosforu. Przedstawiam wam aktualną uprawę, ile byście dali jej jeszcze czasu?jest to LR, około 2 tydzień kwitnienia dodam ze naginałem ją taki mały trening bo nie mieści sie w boxie czy można tak naginać w takim etapie życia rośliny?

post-17041-001353800 1303563353_thumb.jp

• 3 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+