Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kratami

Recommended Posts

Opublikowano

Trzy miesiące to ogólnie chyba jeszcze raczej nie tragedia, ale w sumie dla kogoś takiego jak Gota to każdy dzień w stronę walki o legalizację jest na wagę złota. Nie zdziwiłbym się gdyby wymiar "sprawiedliwości" za te 2 miesiące snuł "uzasadnione obawy iż podejrzany ujawnia przesłanki chęci popełnienia czynów zakazanych w związku z współorganizowanym przez siebie MWK...", i dojebania mu za darmo więcej. Ale musimy być dobrej myśli.

Opublikowano

Ehhh zawsze się muszą wpierdolić. Żeby przeszukać mieszkanie matki to już jest szczyt wszystkiego. Ja bym temu policjantowi nie tylko napluł w twarz ale i nakopał.

Opublikowano

Ja tylko nie potrafie zrozumiec po co pchac z plackim do sejmu , tak czy siak to nic nie da zadne media o tym nie napisza nie pokarza . Tylko chcial chyba udownic kim to on nie jest ze to jest nie legalne a on ma wyjaben i moge wbijac z czym chce do sejmu , troche bez glowy jak widac bo niedosc ze siedzi to moga mu grubo doje**c . Ale oczywiscie jak najbardziej jestem pelen podziwu dla dzialan i odwagi tego pana

peace

Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany, to tu znajduje się link do dyskusji na OP na temat manifestacji, i jakiegoś sposobu wyciągnięcia Goty [KLIK] /admin- link wygasł/

Opublikowano

Wydaje mi się, że tak prędko nie wyjdzie z pierdla. Wszystko można robić , ale bez przesady. Gota ostatnio za dużo chce na raz zrobić nie wie za co się złapać, a te manifestacje to dużo nie pomogą, bo zniewaga policjanta to troche inne paragrafy niż "placek z haszem".

• 2 miesiące temu...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+