NeGeR Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Witam serdecznie otóż mam następujący problem z lampą HPS po podłączeniu gaśnie po ok 5 min. Nie mam pojecia co może być tego przyczyną wszystko jest podłączone jak należy. Wsadzałem 2 lampy obie gasły... Miał ktoś podobny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajlajksensi Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Zgasnie to trzymaj wlaczona. W koncu zarowka zlapie zaplon i sie zapali troche to moze zajac. Niech sie popali z godzinke jak na pierwsze odpalanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 jak dla mnie to wina układu zasilania. możliwe, że masz spieprzony bezpiecznik przegrzania i zbyt wcześnie odcina prąd. Ale jak to dokładniej zdiagnozować i jak ewentualnie naprawić? nie mam zielonego pojęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ths28 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 wszystko jest podłączone jak należy Jeżeli to prawda to na pewno wada fabryczna/sprzętu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepiSie Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 proponuje zaczac od wymiany startera, koszt niski, a bedziesz wiedzial, ze to na bank nie starter to zostanie tylko jedna opcja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.