-
Kanał aktywności
-
15
LED Lumatek Attis 200W 4x Hulk #2 Box 60x60
Taaa. Tak też miałem. Widocznie tak mają. U mnie to jak bokiem zaczęło wylatywać to rozlewało się po boxie. Dałem większe podstawki i po problemie. Wylewa się dalej bokiem, ale wszystko leci w podstawkę. To i tak potem ziemia to wchłonie z tej podstawki. -
15
Dokładnie i połowa wody leci bokami a połowa zostaję w ziemi. Podkreślam że ziemia jest dość luźna nie ubijalem jej za bardzo -
15
W sensie, że jak podlewasz to wylatuje przez ścianki doniczki? -
15
Siema. Mamy 4 tydzień i pozwalam roślina dalej rosnąć później LST I w ciągu dwóch tygodni przełączam na flo. Ps. Wam też tak przeciekają te materiałowe doniczki?- 2
-
-
-
-
313
THC-THC.com - Mąkoszyce
Przypominamy o naszej Ofercie Nasiona 1+1. Mamy najlepsze Promocje 1+1 na rynku. Na naszej stronie Znajdziecie Najlepsze odmiany od Dutch Passion, Royal Queen Seeds w 1+1, również tylko u nas opakowania 100szt w 1+1. Zapraszamy!- nasiona konopi
- nasiona
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
325
ganjafarmer.com.pl
Mega Promo! 🥇 Cztery najlepsze automaty od Dutch Passion, teraz -50%! Tylko teraz - cztery kultowe odmiany nasion 🌱 automatycznych przecenione aż o połowę. Zafunduj sobie najlepszą 🤩 genetykę od producenta z górnej półki. 🏆 Promocja obejmuje następujące odmiany: • Auto Orange Bud 🍊 • Auto Lemon Kix 🍋 • Auto Mazar 🕌 • Auto Glueberry O.G 🍇 Oferta jest limitowana i obowiązuje do wyczerpania zapasów ❗️ Śpiesz się! Sprzedawane nasiona są produktem kolekcjonerskim, uprawianie nasion jest w Polsce nielegalne. ⛔️ #dutchpassion #autoorangebud #autolemonkix #automazar #autoglueberryog #dutchpassionpromo #dutchpromo- seedbank
- nasiona konopi
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
-
313
THC-THC.com - Mąkoszyce
Do końca czerwca mamy dla Was Mega Promocję AutoSezon Start, sprawdź szczegóły na naszej stronie. Pozdrawiamy- nasiona konopi
- nasiona
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
-
Recent Achievements
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.