Jump to content

thc-thc

breedbros.com

Ziólko a starania o dziecko

domM

Recommended Posts

czesc,

sorki, jesli taki temat juz byl, ale jestem nowa, i za Chiny nie moge wylukac tutaj wyszukiwarki.

Pytanie jak w temacie, czy ma ktos doswiadczenie w tym zakresie? Chcielibysmy z mezem miec dzidziusia. Czy jest tu ktos kto z autopsji wie jak to jest z bakaniem i zajsciem w ciaze? czy to prawda, ze dziecko moze byc chore, ze plemniki sa gorsze i ze trudno jest im doleciec do komorki? ile czasu Wy sie staraliscie i jak sie maja Wasze pociechy? oczywiscie nie mowie tu o sytuacji, palenia podczas ciazy (oczywiscie, ze nie bede tego robic) zastanawia mnie czy zioło odlozone w moim tłuszczyku (do atletycznych nie naleze :sleep: ) bedzie mialo wpływ na przyszlosc naszej pociechy.

Prosze, jesli ktos ma doswiadczenie w tym zakresie, napiszcie. Chodzi mi o zyciowe sytacje...

:peace:

Mój ziomek pali od 13 lat, a dwa tygodnie temu żona urodziła zdrową córeczkę . Z tego co wiem to nawet się jakoś specjalnie nie starali, po prostu samo tak wyszło. Szczęśliwa mamusia paliła ledwie kilka razy nie wiem jak to u Ciebie. No a z ziomkiem wykopciliśmy tyle sortu, że jeżeli to miałoby jakoś mocno wpływać na witalność plemników to chyba byłby bezpłodny
Wprawdzie gdzieś czytałem o szkodliwym wpływie kannabinoli na jakość spermy, ale to były amerykańskie badania a u nich z rzetelnością w kwestii MJ to słabo jest.
No a niepalenie w czasie ciąży to chyba oczywista oczywistość, a to że paliłaś wcześniej raczej nie wpłynie negatywnie na dzidziusia

dzieki za odpowiedzi, na razie z zycia wynika jednak, ze nie mamy sie czym martwic u naszych znajomych tez dzieciaki superanckie, tak wiec na razie dam sobie spokoj z wkrecaniem sie w 'amerykanskie badania', bo stres tez nie pomaga a wyniki badan sa tak sprzeczne ze soba, ze nie wiadomo komu wierzyc.

Na forum mamy nawet kobiete administratora. Ambasadorka powinna się wypowiedzieć w tym temacie :zbakany: Ja mam ziomka który pali praktycznie 9lat dzień w dzień i mają zajebistego zdrowego dzieciaka, beż żadnych tam "defektów" czy coś w tym stylu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
grower.com.pl

thc-thc

breedbros.com

• Create New...

Important Information

Privacy Policy to insert a link to the Privacy Policy page GDPR - Website only for adults, 18+