-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Hej wam. Ruszam już kilka dni wstecz z własną uprawą. Będę tutaj wklejał zdjęcia z jej toku. Później dokładnie opiszę która doniczka to która odmiana. Lowres jest w postaci chyba 6 sadzonek. Także proszę was o pomoc jakieś miłe wskazówki pokazałem wam jak wygląda boks na razie w nim się wie tylko wentylator i działa lampa filtr węglowy złożę na dniach. To co uważacie żebym dokupił powiedzcie później wkleję też zdjęcia z innych boksów. Z fartem. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Następna uprawa będzie lepsza. Zobaczysz. Szacun za plonik. Smacznego. -
Przez tobiasz · Opublikowano
Dzięki wszystkim za radę 🫡 Temat uważam za zakończony. rosliny były podlewane chemia ( silna chemia do podłogi) Przyczyną była nie dogadanie się z partnerka ... -
Przez ElElDee · Opublikowano
Mimo przeboostowania i zżółknięcie cos się udało uzyskać. Godzik 45 Strawberry 40 Mimosa 35 Szalu nie ma, mi wystarczy. Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc, instrukcję i rady. Z nastepnego wyciagne duzo wiecej, bo dużo więcej wiedzy dzięki Wam mam. Niech buch będzie z Wami, pozdro 🖖 Na zdjęciach, mniejszy Godzik, większy Strawberry. -
Przez Weedow · Opublikowano
Dziękuję wszystkim za wyczerpujące podpowiedzi 🤩 teraz już wiem gdzie i jakie kupić nasionka
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts