-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo 420👊 Dziewczyny tak zapieprzają że dzisiaj musiałem wystawić na zewnętrzny cały wyciąg, dlatego że Lowres#3xxl miał już tylko 20cm do lampy. Za dużo miejsca i tak nie zostało ale stretch powinien powoli dobiega końca ale w razie dalszego wyciągania się zastosuje super cropping. Chociaż mam nadzieję że do tego nie dojdzie i wrzucam filmik jak to teraz wygląda 😉🔥💪👍 VID_20260118_122423.mp4 -
No oko było ujebane 😉🔥🤣🤣🤣 -
No mogło się im trochę czasówka zaburzyć ale powinny się zebrać. I nie wiem czy widziałeś bo mi się w sylwestra podobnie zrobiło ale ja jewyjebalem i zostawiłem tylko cztery sztuki. Ale do czego dążę to to że one tak wyglądają jak by po prostu zawiesiły się w czasie i to dojściu do siebie ruszyły ale dosłownie Turbo. Moja tą bez treningu zaraz przekroczy 80cm. Jej dzienny przyrost to 4-5 cm i już dzisiaj musiałem wyjebać wentylację na zewnątrz boxa bo by się paliła 😉 -
Przez fredom18 · Opublikowano
tak, ale nie wszystkie -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Czwarty dzień suszenia 🙂 Gałązki jeszcze elastyczne dlatego cierpliwie czekam 😅 Wczoraj była delikatna próbka mocy zkittelz XL i powiem Wam, że robi robotę 🤭 Dwie osoby z forum mogą to potwierdzić 🙆🤣🤣🤣 Czekamy.. Następna fotka i post kończący fotorelację po zważeniu 😁👊
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts