muminek Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 To chyba ciekawe, że ci wszyscy ludzie palili.. Temat wrzucam do Rozkmin, a nie Linków ponieważ ciekaw jestem Waszej opinii na temat jak ma się palenie marihuany do osiągnięć tych ludzi. Pozdrawiam. Very Important Potheads http://www.veryimportantpotheads.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LionZion Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ciekawe dane...Fidel Castro mnie powaliłi nawet Richard Feynman, ja piernicze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabolak Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Wielce żałuje że na tej liście nie znalazł się Lech K. Co gorsza obawiam się że jego brat Jarosław również tam się nie znajdzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaQ Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 wiele pali Cypress Hill, Tenacious D, prowadzący "Fear Factor", bardzo dobrze, kazdy powinien palić bless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rother Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Bob Marley tez ?? Jak dla mnie powinny byc 2-3 zdania umieszczone pod nazwiskami, dlaczego ta osoba widnieje na liscie "Very importent Potheads". Nawet polowy nie znam z ich tworczosci. wystarczy umiejętność czytania: "Click on the Famous Cannabis Consumer's Name or Picture to Get the Full Story" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.