bogoz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Do tego zestawu mozna dokupic HESI TNT COMLPEX WZROST ,RIPEN,STYMULATOR KWITNIENIA HESI SUPER VIT ,HESI TNT COMLPEX WZROST??czy to juz bedzie zbedne po zakupieniu tego co jest wyzej opisane?
LepiSie Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 to co jest wyzej opisane wybiera sie jak ma sie mniej niz 30zl na nawozy.... Jesli chcesz startowac z Hesi to kup i uzywaj ich zalecen co sa na stronie ich lub opakowaniu
CzowieK Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Bardzo fajny temat polecam wyczyścić temat, przykleić i zamknąć brawo rudy !
OutKast Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Mam pytanie odnośnie tego zestawua mianowicie... chciałem go sobie sprezentować, tylko oprócz tych pałeczek nawozowych (mikoryza).Boję się, że przesadzę z nawozami dlatego chciałem zrobić troszkę inaczej niż w tabeli wyżej.Wstawiam poniżej tabele z pierwszego linku, przerobioną przeze mnie, zrobiłem tak żeby nie łączyć dwóch nawozów razem : czy tak będzie bezpiecznie i prawidłowo ?
lolo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 niby mogło by być ale dawkowanie według tabeli oryginalnej wydaje mi się lepsze samo P-K to nie wszystko ale jak się boisz że przesadzisz to po prostu jak zaczniesz stosować planton-k agrecolu też dawaj ale mniejszą dawkę np o połowę mniejszą niż w tabeli
OutKast Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ok, dziękuje, w takim razie zrobię tak jak w oryginalnej tabeli. Nie będę dawał tylko tych pałeczek
Athanatas147 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Czy może być nawóz mineral żel ale do datury? Innego nie było i nie wiem czy mam na necie kupić ten do kwiatów kwitnących czy ten też może być? Ok już wiem, nie może.
Recommended Posts