Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

MJ + Tytoń i do rury ??

Recommended Posts

Opublikowano
A myślicie że tytoń osłabia moc MJ ?? Że np. lufa czystego będzie mocniejsza czysta niż wymieszana z tytoniem ??

to chyba oczywista oczywistość ,że bardziej się uklepiesz 1 czysta lufa niz 1 szkiełkiem z tytkiem

osobiście nie jaram ze szkła z tytoniem bo po prostu mi to nie smakuje ,poza tym po co się truć

"kiedy jaramy towar, w bibułkę go kręcę"

"dodaje tytoniu ale tylko troszeczkę"
Opublikowano

Coooo ?? nieeee no tak sie nie robi, szczerze mowiac nie znam nikogo kto by mieszal tyton z zielenią, to jest niezgodne z kodeksem prawdziwego palacza ;) ja raz mieszalem ale to mi zaproponowal kumpel z innego miasta na studiach i powiem szczerze NIGDY WIęCEJ.

Opublikowano

Powiem tak, koledze pewnie chodziło że matexu będzie "więcej"
Ale chodzi tylko o to że będzie więcej objętościowo, ale nie jakościowo. Będzie więcej buchów, ale to już lepiej nabić te 1 nabicie do Dupki od lufki i każdy spali swoją "dupkę"
Niż mieszać z tytexem. Co do wiadra zgodzę się z poprzednikiem, dało by w płuco i to ostro.
Do wiadra tylko czyścioch. Jointy też preferuję czyściochy ;) Lepiej skręcić mniejszego, ale za to czyściocha, zresztą co za różnica czy z tytexem czy slima czyściocha? Haj ten sam tylko buchów mniej.

Opublikowano

ja nie pale papierosów ale lolka lufke bongo musze miec z tytoniem bo inaczej nie umiem a czyste mnie bardzo mocno gryzie w krtan każdy staff nie wiem czemu tak jest a jak z tytoniem to praktycznie nie czuje gryzienia MJ

Opublikowano

Może masz h***wo wysuszony matex? Masz swoje czy od dila? Jak może cie MJ gryźć w gardło a MJ z tytexem nie? Ale każdy ma swoje dziwactwa ;)

Opublikowano

Jak walnąłem wiadro w proporcji 1/3 tyteksu z 2/3 baki to przez pierwsze 3 sekundy myślałem że oddechu nie złapie :D Polecam w sytuacjach awaryjnych (mało baki).

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+