Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Rozmiar donic na OUT

Recommended Posts

Opublikowano

Witajcie mam do was pytanie czy rozmiar 10l donic wystarczy dla roślinek? czy lepiej dać 14l niestety tylko takie mogę nabyć w miejscu gdzie mieszkam

Opublikowano

Im większa tym lepiej dla rośliny. Na automata 10L wiaderko wystarczy.

Co do odmian bez auto, 10L to niby mało ale jak się postarasz to z takiego wiaderka jakaś ładna odmiana może dać ponad 100g

Opublikowano

Przy takiej pogodzie jak mamy w tym roku mozna trzymac fajnie w donicach bo np na miejscowce dosłownie woda płynie i poczekac z wsadfzeniem do gruntu az ziemia przeschnie (czyli pewnie koniec czerwca :/). Przynajmniej krzak ma z czego ssac a nie zgnije jak wiekszosc zle wysadzonych krzaków...

Opublikowano

no dokładnie .. też sie o tym przekonałem , wpadam na spota a tam dwie rosliny doslownie zatopione , też zastosowałem donice i mysle że pozostaną na spocie do konca .. 15 l ;)
raz że bd miał pewnosc ze mam dobrą ziemie (ph) a dwa że nie bd mi lecieć kwaśna deszczówka w duzej ilosci :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

kolego No naucz się czytać 6 postow wyzej masz napisane jak wół
Napisano 26 maj 2010 - 20:59
Im większa tym lepiej dla rośliny. Na automata 10L wiaderko wystarczy.

Co do odmian bez auto, 10L to niby mało ale jak się postarasz to z takiego wiaderka jakaś ładna odmiana może dać ponad 100g
...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+