-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Tak do selekcji. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Mieszam , po dodaniu nawozów mierze i jest 6.1 pH, w czym problem? Destylowana jak.dostaje nawozy to już łapie pH . Tu jest brak mojego czasu , moc 500W bo nie chciałem być gorszy ! Ale brak realnej pewności, czy będę mieszkał na tym samym adresie. Tu mailo być po 100g z drzewka domosiagniecia, ale z pilnowaniem. A jk wyglądają wasze rośliny 3 tygodnie przed ścięciem? Mi się wydaje że to naturalne, jak liście są zjadane bez Azotu 🤣 -
Przez kolober · Opublikowano
A dzisiaj wykonałem ostatnie lst na ostatniej Rude Bud Extrim i jak wejdzie w stretch to przekładka do małego namiotu do reszty autosów😉 I to oczywiście wjedzie na miejsce tego uratowanego Rude Bud Extrim. I z drugiej strony i tak muszę na dniach wyjąć ten experyment z szafy bo w zasadzie ona powinna już być z cięta ale z drugiej strony to ponad tydzień jak nie dwa była zawieszona po przelaniu. Ale obserwuje ja cały czas czy się czasem nie hermi bo chyba bym spazmy dostał jak by mi zapyliła resztę dziewczyn. No i proszę fotki z przed treningu i po😉 -
Przez kolober · Opublikowano
Też tak myślę i to znak dla ciebie 😉 bo ty z tego co kojarzę to trochę się cykałeś z defoljacją -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
👌😁 pięknie wygolone..
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts