-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
No powiem ci że ja teraz też troszkę zmniejszyłem moc lampy i podniosłem ja żeby trochę się wyciągnęły do lst ale jak tego nie zrobią to też się nic nie stanie👍💪 -
Przez kolober · Opublikowano
Nie no właśnie specjalnie wypisałem mordo 👍💪🤣 -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Chciał bym dożyć dnia w którym legalnie będę mógł sobie uprawiać rośliny. nie ma czegoś takiego ja przypał równy zero. Mój kolega jest normalnym gościem, rodzina praca na kierowniczym stanowisku, dzieciaki nie ma pojęcia jak to się stało że zapukali zawsze jest ryzyko. Masz dużo racji w tym, że jak już się uprawia to ma wiedzieć o tym tylko jedna osoba - ty sam. Jednemu się uda drugiemu nie. po weekendzie wrzucę posta z profilami terpenowymi odmian które mi pasują najlepiej a ma punkt odniesienia bo w „sporcie” 30 lat jestem. Pamiętam czasy, kiedy się kupowało weed od hipisów na tzw szufladki czyli pudełka od zapałek. Wielkie włochate topy często przyjemnie fioletowe. Echh łezka się w oku kręci. dzięki za koment, pozdrówka ✌️🤜🤛 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Może faktycznie fenotyp bo kąt świecenia żarówek LED to 120 st więc równomiernie się nakładają na siebie.. Zobaczę czy teraz jak podniosłem się poprawi 😁 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
🙆😁 Już myślałem jak zacząłem czytać że o mnie 🫵😂😂😂😂😂
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts