Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Joint i sport

Recommended Posts

Opublikowano

Nie mam tego pod ręką gdzieś czytałem dawno temu może to nie było sprawdzone źródło to nie wiem ale wielu dietetyków/lekarzy wie o tym że trawka obniża testosteron, nawet polska prasa lubi od czasu do czasu przywalić tekstem, że MJ powoduje impotencje, a jest w tym ziarnko prawdy

Teraz też mi się nie chce szukać badań, bo późno ale na 3 badania różnych zespołów naukowych 2 ( z tego co czytałem) nie wskazują na spadek sekrecji testosteronu ani estrogenów (badane były obydwie płcie) po więcej jak 24h. Co do impotencji, no cóż, w młodych organizmach narządy rozrodcze przy obniżonym poziomie testosteronu oraz innych czynnikach wywołanych przez długotrwałe stosowanie THC są narażone na zwiększone ryzyko wystąpienia raka jąder oraz impotencję ( z tego co pamiętam i czytałem ;) )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja tam polecam na bani zagrać w zoche :) dobra zajawka tylko trzeba katować duużo żeby cokolwiek wyszło ale jak już wyjdzie to zajebiście efektywnie to wyglada i radość tez jest niezła :)

bigup

Opublikowano

Do ruchu polecam sativę, świetnie mi się po niej zapieprzało fizycznie. Była motywacja i radość z wykonanej pracy, za to po indyjach już nie bardzo...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+