Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Marzenia nie do spełnienia xD

Gość DilerSamoZło

Recommended Posts

Opublikowano
DilerSamoZło napisał(a):

Ja mam jedno takie skryte marzenie ^^

Jedna, ładna, zgrabna, oddana azjatka :D Pół godziny z azjatką :D One mają w sobie to coś

Ale oczywiscie chodzi mi o ładną azjatke :D

Aziatki są... inne też są ...i jak to mówią polecam strone, wal w ciemno

Takie moje przyziemne trochę marzenie ale chciał bym nigdy nie wpaść za MJ... odpukać.

Opublikowano

A ja bym chciał mieć kasy w ch*j a wtedy mógłbym posłać swoją całą rodzinkę i osoby chętne na wczesną emeryturkę. Chciałbym też za tą kaskę wykupić sobie władzę i zalegalizować trawę. Ale nie wszystko od razu. Na początku chciałbym znać słuszność swoich decyzji a dopiero wtedy wprowadzałbym zmiany. Moje rządy nie opierały by się na dyktaturze.....co najwyżej na unieszkodliwianiu osób które żyją w zakłamaniu( mam nadzieję, że sam bym się nie posłał do piachu). Kopernik się mylił.....świat kręci się wokół pieniądza...

Nie jestem materialistą ale widząc jak ludzie cierpią z powodu braku kasy chcę jej mieć jak najwięcej i pomóc chodź 1 % ludzi. Nie mówię tu o cierpieniu z powodu braku fury :)

PS Mam też nadzieję, że pieniądze nie zrobiłyby ze mnie bezdusznej suki. Pozdrawiam

Opublikowano

Marzenia nie do spelnienia... Ta azjatke mozesz spoko obrucic, albo bedziesz sie dobrze uczyl i potem studiowal na AGH na przyklad to poznasz takie. Albo tez burdel albo wyjazd do chin i tym podobnych;) Moze to dziwne ale jest tam ich sporo;) Moim marzeniem jest nobel;) A juz najlepiej nobel za stworzenie mitologicznej somy;) Czyli narkotyku idealnego (he w sumie mj chyba takim jest co nie?), bezpiecznego, nieuzalezniającego, pozwalajacego normalnie zyc i dajecego zajebista przyjemnosc. Oprócz tego wielka wyspa, i duże laboratoria klonujące ludzi, badające możliwość zmiany ciała, żeby można żyć w nieskończoność. Dla dobra ludzkości, która przez wiare jest ograniczona i boi sie odkryc. W koncu kiedys transfuzja byla czyms heretyckim, czyms czego nie wolno rozwijac, bo to zabawa w boga... Samarka obfitości też by była dobrym marzeniem;) He malo materialistyczne te nasze marzenia, czy to może raczej dowód? Dowód na to że mj otwiera ludziom oczy, uwalnia nas z babilonu...

DilerSamoZłoJa mam takie fajne dosc dziwne, chcial bym móc na chwile byc kobieta:D

I bral bys calymi dniami do japy xddd Jak u fokusa spusty na twarz to nie pasta

A ja bym chciał mieć kasy w ch*j a wtedy mógłbym posłać swoją całą rodzinkę i osoby chętne na wczesną emeryturkę. PS Mam też nadzieję, że pieniądze nie zrobiłyby ze mnie bezdusznej suki. Pozdrawiam

To nie pieniądze robią z człowieka bez duszną sukę, ale to brak pieniędzy a potem dostanie tego czego wcześniej się nie miało... Tak jest przynajmniej w babilonie, smucą troche twoje marzenia. Bless i buch za ciebie :wodna:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

moje marzenie jest skromne :rolleyes: chcialbym zeby w polsce byla legalizacja otworzyl bym plantacje i coffika. 2 marzenie jest skromniejsze niekojczaca sie jaranie w worku po ziemniakach :D

Opublikowano

a ja bym chcial wzbic sie samolotem ponad chmury, zwalic sobie konia nad chmurami a potem wyskoczyc z samolotu i zlapac to w sloik :D

edit

Sor bylem najarany jak to pisalem tak naprawde to nie mam marzen ktorych nie da sie spelnic, ale co do tego wyzej to w gruncie rzeczy chcialbym cos takiego odwalic na bani :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+