Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Maloletni Palacze itp..

Gość ReduxPL

Recommended Posts

Opublikowano

Hehe. Podobają mi się posty pt. "nie palcie dzieci. Ja pierwszy raz zapaliłem jak miałem 7latek". Ja pierwszy raz zapaliłem w wieku 16lat. Uważam to za dobry wiek na pierwszego buszka.

• 2 lata później...
Opublikowano

Kurczę ale się staro czuję jak was czytam
Ja pierwszy raz zapaliłem haszysz u kumpla na 18-nastce
potem był okres między 19 a 27 rokiem życia gdzie paliłem codziennie lub w weekendy
zdarzały się okresy że codziennie byłem na tabsach lub kwasie taki młodzieńczy okres zabawowy

teraz od 3 lat jestem czysty i w tym roku pójdzie pierwszy out więc zobaczę co to własny stuff a dilowski
a to z tego względu że już mam dom i posadzę na własnym ogrodzie więc nie muszę się czaić po lasach i krzakach
więc cóż panowie u mnie 30 na karku rodzina też jest. Dobrze że żonka nie ma przeciwwskazań
aczkolwiek ona nie pali.

Więc myślę że tak jak piszecie jeżeli ktoś ma choć trochę oleju w głowie to można wszystko spokojnie pogodzić dom-rodzina-praca
ale po swoich doświadczeniach jestem jednak pewien ze okres 13-17 lat nie jest jeszcze tym okresem aby wiązać się mocno z używkami
ok raz na jakiś czas na impresie skręcić gieta czy wypić piwko ale żeby codziennie to już przesada
a jak wiecie nieraz po paleniu zdarzy się ze chcesz coś powiedzieć a brakuje ci zdania czyli pamięć trochę szwankuje

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+