Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Dziwne Uczucie

Recommended Posts

Opublikowano

Ostatnio przypalam ziółko od załatwiaczy bo mój Out nie wyszedł za bardzo ... I tu moje pytanie, czy to zioło jest takie dziwne , czy ja po prostu coś sobie wkręcam ? Zdarza mi się to drugi raz pod rząd, przypale sobie od czasu do czasu ( raz na tydzień, dwa , bo zauważyłem że naprawdę za częste palenie MJ nie pomaga i tego się trzymam ;) ). Wczoraj przypaliłem i to samo co kiedyś, podczas palenia obracałem się w towarzystwie takim przelotnym, znajomi a nie bliscy kumple. Gdy przypalę super się luzuje, widzę świat piękniejszym, zauważam wszystkie pieprzone problemy, wszystko co złe , lecz nie dołuje mnie to ani trochę, bo pozytywnie myślę. A w ostatnich dwóch przypadkach było inaczej, tak jakby ten świat na chwilę przyparł mnie do muru, bo po paleniu zauważam te wszystkie problemy, lecz myśli w głowie kłębią mi się tak niezwykle szybko, że gdy zauważę coś nie dobrego, co raniło by kogoś innego, coś nie w porządku wobec mnie. lub moich kumpli, rodziny myślę o tym bardzo długo, tak zwanie " zawieszając się " . Sam nie wiem co się ze mną teraz dzieje pod czas palenia. Myślę o tym wszystkim, lecz jakoś nie potrafię znaleźć w tym pozytywu, tak jakby próbuję się ulotnić od złej energii :D Może śmiesznie brzmi ale tak to można rozumować ;) Te objawy występują tylko podczas palenia. Nie wiem co się stało, ale jak na swój rozum, myślę że to wina gównianej trawki. Zauważyłem, że dla moich znajomych " dobra trawka " to taka która mocno klepie. Gdy paliłem te dwa razy czułem się " ujebany " to może być dobre słowo. Nie czułem cudownego odprężenia, luzu, pozytywu. Chciałbym tylko , żeby parę osób wyraziło swoje zdanie , czy to właśnie wina zioła? Powiem , że paląc czułem że coś mnie w płuca kuje , boli , no to takie uczucie podchodzące pod ból. Następnym razem jeżeli zioło po machu będzie mnie kuło w płuca nie będę go palił^^ Jeżeli to się powtórzy, przystopuję i poczekam do następnego Out-a z paleniem. Trochę czasu, ale jeżeli mam palić takie gó**o, to wole nie palić wcale. Proszę o wyrażanie waszych opinii ;) Jah Bless :peace:

Opublikowano

albo za mocne ziolo,ale je przypaliles jak miales zly humor czy cos takiego i podczas fazy miales glupia wkrete.

Potem wkreciles sobie ze to wina ziola i co je zapalisz to masz taka wkrete.

Opublikowano

siema zawsze pamietam jak kombinowalem jakies zielsko i szedllem do zioma zapalic z nim i on zawsze mowil ze jest mu zle a lubi palic ze to jakies dziwne mowil i zawsze ze feta tam jest ... dla mnie tam bylo kozackie... a i wspominal cos ze daja do tego wlasnie speeda zeby sie uzaleznic... nie wiem jaki w tym sens ale ch*j

Opublikowano

Według mnie to albo sie przepaliłeś a potem to już złe nastawienie tak na Ciebie wpłynęło albo po prostu sobie wkręcasz ;]

Myśl pozytywnie :wink:

Opublikowano

a ja moge palic poki nie zasne :zmiazdzony: i zawsze jestem nastawiony 100% pozytywnie zreszta dla mnie to juz codziennosc ale chce ograniczyc :wink: i raz rzygałem po hujowym haszu ale po topkach to nigdy :blant:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+