PossioN Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Cytat Chce wam przedstawić ciekawa prognozę pogody - meteo. Często z niej korzystam i przeważnie się sprawdza, o ile ciekawe jest bardzo dokładna... Ja osobiści korzystam z pogodynki i powiem że w zeszłym roku jak sprawdzałem pogodę od Maja-Lipca nawet do przodu z 2-3 tygodnie to nie dużo się różniła od pogody w rl Teraz coś nie trybi nie wiem czemu.
IwannaGrow Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Cytat Też używam prognozy ICM.METEO według mnie najdokładniejsze prognoza pogody a te pogodynki w ktorych podaja na 2 tygodnie do przodu są poprostu śmieszne. polecam także pogodę na onet również ze specyfikacją dla każdego miasta. pozdr.
kerlds Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zdjęcia satelitarne chmur, rozmieszczenie wyżów prognozowane ich przemieszczanie oraz temperatury znajdziecie w portalach pogodowych.
kerlds Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Cytat foreca - każde info podają i jest wiele wersji językowych Aktualny Indeks UV jest na imgw
Bablo Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 accuweather Również bardzo dobra strona z pogodą, nawet dla bardzo małych polskich miejscowości. Często się sprawdza. Jest również aplikacja dla smartfonów
badgrass Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 W dniu 28.03.2013 o 09:17, Bablo napisał(a): accuweather Również bardzo dobra strona z pogodą, nawet dla bardzo małych polskich miejscowości. Często się sprawdza. Jest również aplikacja dla smartfonów To coś nie bardzo działa dla mojej lokalizacji podaje teraz 33' a jutro jeszcze gorzej 37' w końcu lato. Ja polecam TYLKO I WYŁĄCZNIE meteo
Bakus Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 www.yr.no strona po angielsku ale się sprawdza
Silnoreki Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 A ja oglądam pogodę dla rolników bo sprawia mi to większą przyjemność ;]
Recommended Posts