Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem że można założyć temat o piłce.Pogadać o ostatnich meczach i pochwalić się za kim jesteście

Ja za Cracovią :D

NARÓD WYBRANY CRACOVIA PANY :twisted:

• Replies 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Dobra ale jak temat o pilce noznej to niech sie wypowiadaja ludzie ktorzy interesuja sie pilka :smoke: a nie wpisy typu "ja nie lubie pilki" jak nie lubisz to sie nie wypowiadaj bo to jest temat dla tych co lubia pilke :picture: i odrazu mowie zeby nie bylo chamstwa w temacie bo beda bany :peace:

Opublikowano

Ronaldo, czy ja napisałem, że nie lubię piłki, albo się nią nie interesuje? Nie wiem dlaczego usunąłeś posta.. to jest hydepark.. co Ci przeszkadzało? ;f

To, że nie kibicuje, żadnemu klubowi wcale nie znaczy, że się nie interesuje.. lubię, oglądam, grywam..

Dla mnie takie fanatyczne oddanie się klubowi nie jest normalne, bitki, palenie szalikow i wyzywanie.. bezsens.. ale z drugiej strony, doping jaki tworzy taka grupa jest niesamowity, a wewnątrz atmosfera nie do opisania.. szkoda, że odpowiedzialność ludzka w takiej grupie zanika.. ; )

edit: Chyba więcej napisałem o piłce w tym fragmencie niż Ty w dwóch postach, ale mniejsza większość.. ;f

Co do kibicowania, niestety nie ma warunków, czekam na Baltic Arena, wtedy będzie można pooglądać coś ;>

Czasami wpadam na mecze 3ligowej drużyny z mojej mieściny, ale to bardziej by spotkać znajomych..

A czasami z Lechią Gdańsk na wyjazd.. we Wrocławiu BAJKA, na takie mecze zawszę mogę jechać ;>

Opublikowano

Usunolem bo jednak fajnie jak by wpisywali sie ludzie ktorzy maja cos do powiedzenia w temacie :elo: a nie ze kibicujesz wszsytkim hehe :wink: to tak jak by w temacie np o jakiejs odmiani ktos napisal "no fajna" dobra ale koniec offtopa :picture: :peace:

Opublikowano

Moja kariera piłkarza zawodowego skonczyła sie kiedy zacząłem poznawać szerszy świat;-) na trampkarzach zakończyłem kariere, no moze pare meczy w juniorach ale tak bardziej 4fun niz dla czego kolwiek ;) mozer kiedys zorganizujemy mecz administracja VS userzy? :D z chęcią zobaczyłbym jak ^Ronaldo sie kiwa ;-)

Biało czerwone PASY wiesz co to znaczy!

CRACOVIA Kraków

I nie trzeba tłumaczyć!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+