TeHaCjusz Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ja nie opalam- nie mam jak, bo wcale nie pale z lufki.. Jakos zawsze preferowałem Lolki- kwestia przyzwyczajenia.. Cytuj
baobab Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No lufke sie zawsze opali nawet po nieduzym temacie dobrze daje Cytuj
revol19 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 w tamtym roku mój brat miał zwykłą lufke po ok 10-15 sztu niechcący mu ją zbiłem bo łapałem bucha i cos powiedział a było to bardzo śmieszne i spadła ,ojjjj wkurwił sie wtedy konkretnie przez tydzien sie nie odzywał wiec dobra lufka to poważna sprawa :] Cytuj
Deadcell Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ja opalam, taka lufka po masie palenia to rarytasik normalnie.. az cieknie ziolo.. hehe apropos.. xDD Cytuj
ganjafarmer2704 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Nie powiem ... dobra lufeczka tez potrafi zafundowac niezla fazke ale musi bys konkretna pozdrodokładnie najlepsza to jak jest z 10g chociaz zalezy jakie palenie bo czasami nawet ziolko jest takie zywiczne ze po 5g jest taka zaje***a ze nie idzie sciągnąc chmury pamietam jak kumplowi zostala lufa do opalenie po 15g amnesji haze sie tak spizgalem ze lezelismy zdrętwieni na kanapie i niewiedzielismy co sie dzieje hehe Cytuj
Mr.ThC Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 jak opalac lufe to tylko z wiadra bo mozna naprawde konkretnie gesta chmure zedrzec Cytuj
monkey Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Jak nie ma co palić to opale ale z reguły jest co palić i każda fifka zdąży się 10 razy połamać zanim ją opalę. Cytuj
posejdon Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ja preferuje rurke szklana jest the best a opalanie jej to standardowa procedura jak niema co nabic sama smietana Cytuj
Jaraczyna Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Opalanie fifki po imprezie, gdy wstaje dzień, a większość jeszcze śpi to fenomenalny przykład tego, że jest to sztuka nadająca sens w życiu Cytuj
trul Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 u nas byl taki zwyczaj ze lufki sie opalało zawsze w niedziele i trzeba bylo zaklepac sie w kolejce oczywiscie kto pierwszy ten lepszy Cytuj
Recommended Posts