revol19 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 powiem wam jeszcze że np jak jest temat na mieście sypki to zawsze wkładam spręzyne do fifki wiadomo po co Cytuj
olek515 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ja jak niema co zapalić to opale nawet po sztuce ale najlepsze i tak są wychodowane po paru ładnych sztukach można sie nimi czasami nieźle ujebać Cytuj
Gość Byndzek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Co do opalania fifek, to potwierdzam posta powyżej . Większym prezentem są jednak resztki na grindzerze ... Cytuj
sweet_sensi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pamietam jak sfrygalem sobie lufke (kioskową - taka malą standardowa za 30gr) po 2 gramach haszyku.... łooooooooooł i to w dodatku na pół z ziomkiem! Zajebałem sie lepiej niz samym haszem! Trzeba było równo w poziomie trzymac bo oleje wypływały z lufki Teraz musze ogarnac sie i tak 5-7 dobrze zajebanych lufek wrzucic do szklanki i zalac to gorącym mlekiem i dodac kakao lub zrobic budyn! < Mam nadzieje ze cos z tego bedzie 8) Probowal ktos? BlesssssssssS! Oneeeeee LoooooVeeeeeeee! Cytuj
ZielonyWojownik Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 sweet_sensi, O fuuuuj. Moze zrob sobie zupe z niedopalkow po jointach? Ludzie nie badzcie, az tak zdesperowani... Cytuj
Pustelnik Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 jak strzela to nic zlego sie niedzieje tak juz jest tak strzela ten osad jak sie nagrzeje zobacz do lufki podczas grzania a zobaczysz co tam sie dzieje w niej jak zobaczysz jak tworzy sie dymek i bedzie go wystarczajaco to sciagnij bucha i znow patrz jak sie stworzy sciagnij Cytuj
Jaskiniowiec Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Jak przy opalaniu słychać takie "strzelanie" to skawreczki hehe to znaczy ze dobrze , ja lubie sobie opalic lufke po takich 3 sztukach :] Cytuj
maro_Thc Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 mmm uwielbaim opalic lufe xD czasem da sie dosyc grubo zajebac Cytuj
Diesel Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 konkretna lufa czasem kopie bardziej niz jej dawna zawartosc Cytuj
Recommended Posts