Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano
dolukał w paczce lufe, ale tez nic z nią nie zrobił tylko pytał czy pale crack heh.

Bo oni nie palą mj z lufki, a jak im pokazałem lufkę to powiedzieli: ' like a crackpipe ', dlatego się pytał czy palisz crack.

A ogólnie jeśli chodzi o policję w Anglii jest dużo większy lajt. Jeżeli nie szkodzisz nikomu to nic Ci nie zrobią, nie będą Cię trzepali ot tak sobie, a jeżeli znajdą poniżej 1G to w NAJGORSZYM wypadku mogą to zabrać.

• 2 miesiące temu...
Gość wspolpraca
Opublikowano

Siedzieliście w parku i paliliście trawę z lufek tu tak się pali crack (lufki to dla nich nowość)

Jak będą mieli jakieś podejrzenia to Cie poproszą żebyś wyszedł z samochodu i wtedy cie przeszukają, (co masz w kieszeniach) na przeszukanie samochodu musisz się zgodzić. Mieszkam w UK od 10 lat kilka krotnie bylem kontrolowany przez policje ale tylko dla tego ze nie miałem jakiś problem z ubezpieczeniem czy nie opłacone drogowe (nigdy nie bylem zatrzymany przez policje gdy szedłem ulica ) Jeden raz zostałem zatrzymany przez CID Tylko dla tego ze jeździłem od dilera do dilera żeby kupić jaranie i nie wiedziałem ze mam ogon, pomyśleli ze maja hurtownika co rozwozi towar. Zgodziłem się na przeszukanie samochodu zapytali co robię w UK i ile taki samochód kosztuje powiedziałem ze auto po ojcu co mi zmarł rok temu a do UK przyjechałem otworzyć jakiś interes. Zapytali jaki typ biznesu powiedziałem ze jeszcze nie wiem ale coś co jest legalne i przynosi zyski. Nie pytali się gdzie bylem, po co nie interesowało ich co mamy w kieszeniach Bylo to z 7 lat temu.

A teraz kilka rzeczy które mogą się przydać rolnikom z UK : Sprawa helikopterów i kamer cieplnych Kamery te nie widza przez mury. Wykrywają tylko smugę gorącego powietrza wydostającego się z otworów wentylacyjnych.

Nie otwieraj drzwi policji, jak puka zapytaj się co chcą i czy maja nakaz, jak nie maja nakazu to powiedz przez zamknięte drzwi ze nie chcesz z nimi gadać i jak sobie nie pójdą to oskarżysz ich o nękanie Cie. Jeżeli będzie podejrzenie ze uprawiasz MJ w domu policjanci będą liczyli na to ze nie znasz swoich praw i otworzysz drzwi w tedy powiedzą ze czuja zapach MJ i a to wystarczy żeby przeszukać mieszkanie.

Tekst po angielsku można to wydrukować i podać im przesz szparę w drzwiach .

I invoke and refuse to waive my Fourth Amendment right to be

free from unreasonable searches and seizures. I do not consent to

any search or seizure of myself, my home, or of any property in my

possession. Do not ask me about my ownership interest in any

property. I do not consent to this contact with you. If I am not

presently under arrest or under investigatory detention, please allow

me to leave

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+