-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Jak nie spełniasz jakkolwiek małego warunku to usuwają. Taka polityka, przy dzisiejszym natłoku na YouTubie nie pytają tylko wywalają, szczególnie jak film jest nieprofesjonalny -
Wydaje mi sie za wcześnie na grow. Szczególnie ze masz light mix w 20 l donicach i lejesz duzo wody wiec maja składniki z dolnej części gleby. Ja dawałem od poczatku połowę dawki z tabeli producenta, dojechałem do 70 % i jiz widać delikatne przenawozenie, więc ja bym z azotem uważał. Powodzenia dalej -
To sa produkty b-ware... Ich nie ma na stanie.... ktoś oddaje na gwarancji lub nie jest zadowolony, reperuja jak mogą i pociskaja za 3/4 ceny nowych produktów, używki. -
Przez youngrover · Opublikowano
UPDATE! DZIEŃ 12 Panie ładnie rosną, dostały już dwa razy po pól litra wody z ukorzeniaczem, oraz dwa razy po pół litra z Bio growem(2ml). Raz zmieszałem bio grow z fish mixem (po ok. 1,5ml). Ziemie sprawdzam przed podlaniem, ale przez temperature dosyć szybko się robi sucho. Niepotrzebnie dałem dwa razy z rzędu nawóz. Przy następnych podlewaniach raczej będę się stosował do zasady 1x sama woda 1x z nawozem. Wilgotność w namiocie średnio 55%, temperatura w dzień ok 29-30st i w nocy ok 27st. Myślę, że w przeciągu dwóch tygodni zamówie klimatyzator bo się robi coraz cieplej na dworze -
Przez ElElDee · Opublikowano
@PonuryKlekot żeby je podciągnąc dawałeś wiekszą dawke niż zalecana nawozów? Bo ogólnie w niedziele dostały tak jak w tabelce na obecny tydzień życia. We wtorek zaczęły odzyskiwać kolory, a w środę już było nawet ładnie. Dziś już dalej zaczęły jeść same siebie. Dałem im wiecej wody, 1.3 litra, wszystkie nawozy tak jak zalecane jest prez tabelke biobizz. Czytałem troszke na forach jakiś zagranicznych, przepusciłem troche info przez ai i rożne artykuły i wychodzi dokładnie to co pisałeś, czyli niedobór. Wniosek jest taki, ze dawałem im za mało jeść, bo dostawały niepełne dawki, patrzyłem na złą tabelke. Dodatkowo są na light mixie, więc w tej fazie to miały już pustki. Zobacze jak będą wyglądały za 2/3 dni. Aktualnie tak wyglądają. Zastanawiają mnie te pazurki jeszcze, ze tracą kolor, miesza mi to troche moją diagnozę.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts