Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

Mini aktualizacja v2

Aktualizacja po wczorajszym LST, dziewczyny zyją, jakoś zbytnio się nie przejeły kręceniem łodyg, bo rano już sie wyrywały z drucików i calutkie się podniosły. Jedynie mnie ten liść niepokoi, wiem ze jest stary i odpadnie, ale ta brazowa plama od boku? Martwić się czy olać? Górne są zdrowiutkie. 

top3.jpg

top2.jpg

top1.jpg

top.jpg

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rysiu napisał(a):

Olać. Coś pewnie się polało po liściach.

Z wody z nawilzacza moze takie cos byc? Bo od dwoch dni mi robi pod górke i potrafi z gornego wlotu wyrzucić kilka ml wody, przestawialem tak zeby w razie w spadalo na dol boxa. A to ze traci kolor to normalne w tej fazie wzrostu na najnizszych lisciach?

Edytowane przez ElElDee
Opublikowano (edytowane)

Aktualizacja

Dzień: 26, od przebicia kiełków. 
Podlane: Po 1000ml na roślinkę. 

• ActiVera
  • Alg-a-Mic
  • Root Juice - ostatni raz, dalem 1/3 dawki
  • Bio-Heaven
  • Bio-Grow - 1/3 dawki
  • Mieszanka Mikoryzy i Trichodermy + bakterie - mam to w jednym proszku. 
  • Mydło potasowe - kilka kropel w celu przełamania napięcia powierzchniowego
  • CALMAG - 1/2 dawki, zapobiegawczo

Światło: 45%, 70cm
Temperatura i wilgotność: 

• Dzień:  24-26c 60-65% 
  • Noc:  21-23c 57-62%

Siemanko wszystkim, nie miałem czasu zrobić pełnej aktualizacji, ale dziś nadrabiam. Młode po LST, trzymają się dobrze, nie zatrzymały się jakoś bardzo, aktualnie wyrównują szczyty, na dniach jeszcze cos podoginam i popoprawiam, bo taki zestresowany byłem, ze spaliłem kilka cygarów miedzyczasie gięcia. @Eolenis Dzieki byku za wspracie przy gięciu, bo mimo oglądania filmików i jakieś tam wiedzy jak się za to zabrać panika mode była. Liścmi na dole się nie przejmuje, tak jak piszecie wyżej. Jedynie zastanawia mnie to, ze jeden górny liść dziwnie wygląda, był chwile schowany pod preflowerami, żeby im światła nie zabierał - popatrzcie i proszę powiedzcie czy to niedobór, czy coś innego. Dostały ostatnią dawke rootjuica w postaci 1/3 zalecanej i dostały już growa - tez 1/3. Tego litra wypiły jak kakałko 😄. Chyba za bardzo wziąłem sobie do serca to przesuszanie, ale żyją. Zresztą jak to "chwasty". Godzik jakiś taki "żylasty". Mydło potasowe dodane w ilości minimalnej bo chciałem zobaczyć czy pomoże i nie zaszkodzi, ale pomogło na ten suchy wiór, ładnie koktajl w ziemie szedł. Lampa podniesiona i podkręcona, za jakiś czas dalej pójdzie kilka procent mocy w góre. Jak to mówią, jeździć obserwować. Calmag zapobiegawczo, pół dawki. Dziekuje za wszystkie porady, bez Was bym zginął jak ciotka w Czechach. Pozdro 420. 

ta11.jpg

ta10.jpg

ta9.jpg

ta8.jpg

ta7.jpg

ta6.jpg

ta5.jpg

ta4.jpg

ta3.jpg

ta2.jpg

ta1.jpg

Edytowane przez ElElDee