-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
No ale jak mowisz ze lubisz 18 w pokoju a w namiocie byś chciał mieć 27-28, to ciężka sprawa teraz. Dopiero jak lampy podkręcasz. Ja mam cała lewa sciane namiotu od podwójnego okna balkonowe i praktycznie na betonie. Dlatego nie bawiłem sie w styropian, tylko dalem podstawki. I nawet z lampami 2x 100 watt. Ciężko mi bylo dobic powyżej 24stopni bez odkręcania grzejnika, I to na Jesieni. -
Każdy nadmuchowy ogrzewacz bedzie ci wysuszał powietrze, a teraz tego nie chcesz, maty są opcja, musisz wietrzyć pomieszczenie bez gwałtownych spadków. Otwórz okno na uchył jak masz taką możliwość. Nowsze okna maja mozliwos mikro wentylacji klamka 45° ow doł od ustawienia pionowego. Ciepłe powietrze musi krążyć zeby nagrzewac wszystkondo okoła, jezeli stoi to wolniej oddaje ciepło, a jak go wywyejesz szybko. Jak bedziesz mial stabilnie w pomieszczeniu to łatwiej bedzie ci sterować, w namiocie odciagiem I na przykład matami. Mozesz równie dobrze wstawić, zwykły mały radiator do namiotu ale to raczej nie poreczne. -
Przecież sie nie kłócimy. Wyjaśniam koledze tylko pewne proste fakty. Ja potrafię przyjac krytykę i ja przerobić na doświadczenie 😊 -
Przez ElElDee · Opublikowano
koledzy, nie kloccie sie. Czytam kazdy komentarz i jestem bardzo wdzieczny za chec pomocy totalnemu amatorowi. Postaram się cos wykombinowac z waszych porad. Dzieki wielkie za pomoc. 😄 -
No i kolejne dwie sprowadzone do parteru.😆 Te "sprężynki" ktore widać na drutach służą do odciągania, można bardzo precyzyjie dociągnąć po milimetrze
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts