Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

Mata grzewcza nie ogrzeje ci boża i najlepiej jak zrobisz izolację od podłogi styropian 10cm albo chociaż 5cm pod namiot i na to mata to może coś to by dało. Ale maty ogólnie są za słabe do ogrzania boxa i będziesz tracił sos na prąd i same maty a rezultat mierny.

• Like 1
Opublikowano

Jak grzeje 100 watt mata w namiocie to daje 100 watt ciepła.... Nie wiem skąd twoja teoria. Oczywiście ze da i to duzo bo zagrzeje glebę, a to przeważnie jest problem, I oczywiste ze musisz mate odizolować od spodu.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Stary jak ma boxa w zimnym miejscu to nie da mu rady żadna mata i to jest wywalenie siana i to mówię z doświadczenia i następny się wypowiada się do tematu po pierwszej uprawie!!! Postaw boxa w zimnym miejscu włącz wyciąg i dopiero później pisz jakieś fakty a nie głupoty!!! I tak styropian daje się od 5cm nawet do 10cm. ZNAWCY!!!!

Edytowane przez kolober
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Zróbcie jeszcze po parę upraw i to w różnych warunkach i popiszemy za rok a jak chcę komuś doradzać to róbcie to dobrze!!! A styropian daje się taki dlatego że 1cm albo dwa kruszy się pod ciężarem donic!!! I po też pisze z doświadczenia!!!! Zawała w huj🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez kolober
  • Like 1
Opublikowano

Nie wiem kumpel szczerze mówiąc bo właśnie po porażce z matami tylko że ja miałem boxa w garażu przeniosłem go do innego pomieszczenia. Ale jeżeli on stoi w pokoju to może i są radę ale zaraz będziesz podnosił moc lampy i będziesz miał ciepło. Ale w nocy trochę lipa 🤔 spróbuj a mata podniesie o stopień może dwa ale to max i to zależy od tego jak zimno jest w pomieszczeniu.

I i jak byś do maty ten pokrowiec dołożył to wtedy może dało by to dobry efekty 👍

• Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, kolober napisał(a):

Nie wiem kumpel szczerze mówiąc bo właśnie po porażce z matami tylko że ja miałem boxa w garażu przeniosłem go do innego pomieszczenia. Ale jeżeli on stoi w pokoju to może i są radę ale zaraz będziesz podnosił moc lampy i będziesz miał ciepło. Ale w nocy trochę lipa 🤔 spróbuj a mata podniesie o stopień może dwa ale to max i to zależy od tego jak zimno jest w pomieszczeniu.

I i jak byś do maty ten pokrowiec dołożył to wtedy może dało by to dobry efekty 👍

wlasnie glownie o noc chodzi, teoretycznie moge zamknac okno i bedzie ciepluto, ale stezenie co2 jest az przerazajace, ja to ogolnie jestem zimnolubny i dla mnie takie 18c w pomieszczeniu to max. Gryzac to z innej strony, czy 1600ppm co2 bedzie blokowalo roslinki?