-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Każdy z nas to przerabiał jak zaczynał 😂 Po kilka godzin przy boxie, sprawdzanie, pilnowanie haha "a może to" "a może jeszcze to" 😂😂😂 Daj naturze działać samej.. Dostarcz światło, odpowiednią ilość wody.. wilgotność i wiatrak.. I zobaczysz jak magia tworzy się sama 😉👊 -
Przez ElElDee · Opublikowano
Wiem wiem jak to z nadgorliwoscia hahaha, ale czlowiek chce zadbac jak najlepiej i tak to wychodzi. Aktualnie nic nie podlewam, bo ziemia trzyma sie wilgotna, pytam od razu na przyszlosc za czym zagladac a co sie nie nadaje. -
Na spokojnie z nawozami bo są młode a gleba na start na potrzebne pożywki.. Niech się rozkręci, obserwuj, wrzucaj fotki jak coś Cię zaniepokoi.. Nadgorliwość wiesz jaka jest.. 😁 Powoli i z fartem 🫵 👊 -
Figura musi być 🤣 -
Przez ElElDee · Opublikowano
Posiadam taki zestaw nawozow, uzywalem kiedys przy pierwszym podejsciu fotow, ktoro mi nie wyszlo ze wzgledu na zjazd do kraju. Zostawic czy wymienic na zestaw z biobizza? ogolnie te enzymes+ zacza troche smierdziec i nie wiem czy sie nadaje do dalszego uzytku.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts