Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

Czesc wszystkim, od razu uprzedzam, ze jestem totalnym amatorem i przyjme kazda porade i sugestie, z góry dziekuje za pomoc. Wziąlem automaty, bo wedlug mnie pomoze mi wyczuc podstawy poniewaz szybciej rosna, wiec w razie jakiegos poteznego bledu nie zmarnuje duzo czasu.
Kielki wsadzone do ziemi 5.02 Godfather i Mimosa, Cake wsadzony dzień później, zeszly w miare równo. 7.02 zaczely sie przebijac. Skroplone delikatnie woda w dzień wsadzenia w donice, bo ziemia byla dosyc wilgotna. 
300w na ledach samsunga
Wentylator monkey fan 20w - dosyc glosny i wydaje mi sie, ze za mocny jak na kielki.
nawilzacz jakis noname
Wyciag z temu + filtr weglowy (nie pamietam nazwy)
ziemia biobizz light mix
doniczki okolo 11l, 
box 90x90x180
miernik temperatury i wilgotnosci x3 - dla pewnosci xD
Dzis zrobilem delikatna mieszanke tj 0.25 zalecanej dawki Natural Power Bio Roots Stimulator i Enzymes Plus, podlalem to mgielka z opryskiwacza, bo ziemia byla juz dosyc sucha. Podlewam aktualnie woda zrodlana ze zbitym ph na okolo 6.5 regulatorem biobizz ph- (tutaj pytanie, czy lepsza woda zrodlana, mineralna czy odstana kranowka?) Lampa na wysokości 55cm i 35% mocy ustawiona na 18/6 z trybem poranku i zmierzchu. (tutaj tez pytanie czy lampa nie jest za wysoko/nisko/mocno/slabo). Posiadam tez tabletki biotabs i pytanie, czy wrzucic tabletki jak mlode beda juz troche podrosniete czy uzywac zestawu od Advanced Hydroponics of Holland? Temperatura w dzien 24-26c przy 70-75, noc 22-24 przy 60-65. (mam nadzieje, ze jest to dobra wartość). 
Mam nadzieje, ze uda mi sie je doprowadzic do zadowalajacych wielkosci przed zakwitem. 

1 — kopia.jpg

• Upvote 1