-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Piękności. Powiedz mi tak ci swiatlo z lampy prześwietla czy one są takie jasne? White widow ma takie jasne kwiaty😆. Pierwsza roślina która widziałem na żywo nie w woreczku 🙈. I sie zakochałem. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Update: Dzień 67 ( 32 / 35 ) Kolejne golonko za nami. Kwiaty elegancko puchną - a gdy tylko ich dotknę ( przez rękawiczkę, rzecz jasna 😁) to zaczynają mówić terpenami do mnie. Wyraźnie czuć owoce, las przy zmierzchu, słodkie niebiańskie nuty i zapachy, które przenoszą mnie daleko w przestrzeń bajek i legend, gdy tylko zamknę oczy. Uwielbiam te rośliny! I pomyśleć, że natura sama z siebie podarowała nam coś takiego. Rh skręcone do 45%, temp 27 st., lampa podkręcona do 260W. Zostały im mniej więcej ostatnie trzy tygodnie. Hermetyczne słoiki na curing już kupione i czekają. Będę też stosował terpeny konopne na wzbogacenie smaku. Dwie krople na wacik wystarczą na około 50g w słoiku. Będzie sztosik panie i panowie. Czuje w kościach, że ta 100% indyjka wgniecie mnie w fotel. Peace. 🤘 -
Przez Rysiu · Opublikowano
🙂 pogodę mają idealną pod krzaki -
Przez kolober · Opublikowano
Tak to wygląda na trzeci dzień i dzisiaj dostały pierwsze karmienie ale już z dodatkiem Bloom bo przecież szykuje je na kwitnienie 😉 VID_20260223_122630.mp4 -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Elegancko. Rośliny zdrowe. Niech lecą. 🤘
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-