Bestia_86 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 8 godzin temu, kolober napisał(a): Zobaczymy i nie wiem czy widziałeś te zdjęcia co wstawiłem ale tam koleżka do takiego pomieszczenia 31 sezonów wstawił 😉 tam wyszedł dopiero las Polecam zobacz sobie Patrzyłem dlatego napisałem 😁👌 Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 2 godziny temu, Bestia_86 napisał(a): Patrzyłem dlatego napisałem 😁👌 A to ja źle przeczytałem bo myślałem że odnosisz się tu do koleżki 😅😉😆 a tam nie wiem bo nic nie napisał 😅 Cytuj
StressLess Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia W dniu 17.01.2026 o 18:10, fredom18 napisał(a): Problem rozwiązany. Dzialo sie to tak przez piec (promiennik) który prawdopodobnie wypalal tlen i produkowal spaliny. wymienilem piec na konwerter z zamkniętą komorą spalania. Dzień 27 3 dni temu podlane pelną dawką nawozu do przelania po okolo 2l wody. Srednia temperatura 23 stopnie Srednia wilgotnosc 60 procent Ph - 7.2 zostalo 22 sztuki Bardzo ładne panny możesz te górne liście wiatrakowe usunąć aby dolne partie dostały światła usuwając liście na głównych colach hamujesz ich wzrost dzięki temu dolne partie doganiają górne i tworzy się piękny równy baldachim bez większego stresu pozdro Cytuj
fredom18 Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego StressLess górne liście usunięte tydzien temu. Dzień 41 Cos dlugo zajmuje im przejscie na kwitnienie podlewam nawozem jak na instrukcji choc wydaje mi sie ze to dozowanie nawozu na 1l wody to bląd bo z kąd producent wie jakie jest parowanie wody z donic? jeden podlewa co 2 dni a drugi co 4. Wczoraj trochę za poźno podlalem i sa oklapniete ale sie pozbieraja światlo 24/24 temperatura srednia - 22 stopnie wilgotnosc 50 % 1 Cytuj
fredom18 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Dzień 54 Wczoraj zostały przycięte 2 Cytuj
Eolenis Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ale jak to wentylowac🤔 Pieknie wyglądają, szczególnie po początkowych przejściach 1 Cytuj
Bestia_86 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego No przy takiej gęstwinie ciężko wentylować to prawda.. Chyba jeden przy donicach a drugi góra inaczej nie przychodzi mi do głowy.. Bo wyciągać każdą żeby po kilka liści zdjąć co parę dni to by się zaorał człowiek 🤣 1 Cytuj
fredom18 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego Dzień 62 temperatura średnia 23 stopnie wilgotność od 30 do 40 % podlewane co 3/4 dni z nawozem wstawiłem jeden duży wiatrak który wieje nanie od góry Wygląda na to że będzie coś z tego. 2 Cytuj
Recommended Posts