LED720W | BIO | 2x Tarte Tatin, 2x Ztrawberry - Green House Seeds | 2x Blue Sunset Sherbert - Barny's Farm
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ElElDee · Opublikowano
Czesc wszystkim, od razu uprzedzam, ze jestem totalnym amatorem i przyjme kazda porade i sugestie, z góry dziekuje za pomoc. Wziąlem automaty, bo wedlug mnie pomoze mi wyczuc podstawy poniewaz szybciej rosna, wiec w razie jakiegos poteznego bledu nie zmarnuje duzo czasu. Kielki wsadzone do ziemi 5.02 Godfather i Mimosa, Cake wsadzony dzień później, zeszly w miare równo. 7.02 zaczely sie przebijac. Skroplone delikatnie woda w dzień wsadzenia w donice, bo ziemia byla dosyc wilgotna. 300w na ledach samsunga Wentylator monkey fan 20w - dosyc glosny i wydaje mi sie, ze za mocny jak na kielki. nawilzacz jakis noname Wyciag z temu + filtr weglowy (nie pamietam nazwy) ziemia biobizz light mix doniczki okolo 11l, box 90x90x180 miernik temperatury i wilgotnosci x3 - dla pewnosci xD Dzis zrobilem delikatna mieszanke tj 0.25 zalecanej dawki Natural Power Bio Roots Stimulator i Enzymes Plus, podlalem to mgielka z opryskiwacza, bo ziemia byla juz dosyc sucha. Podlewam aktualnie woda zrodlana ze zbitym ph na okolo 6.5 regulatorem biobizz ph- (tutaj pytanie, czy lepsza woda zrodlana, mineralna czy odstana kranowka?) Lampa na wysokości 55cm i 35% mocy ustawiona na 18/6 z trybem poranku i zmierzchu. (tutaj tez pytanie czy lampa nie jest za wysoko/nisko/mocno/slabo). Posiadam tez tabletki biotabs i pytanie, czy wrzucic tabletki jak mlode beda juz troche podrosniete czy uzywac zestawu od Advanced Hydroponics of Holland? Temperatura w dzien 24-26c przy 70-75, noc 22-24 przy 60-65. (mam nadzieje, ze jest to dobra wartość). Mam nadzieje, ze uda mi sie je doprowadzic do zadowalajacych wielkosci przed zakwitem. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Ładnie cisną 👌💪 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Up. Podlewanie czeka, myślę zw jeszcze okolo 48h. Woda odstawiona. 2 litry juz bo wyglada ze maja apetyt. Chociaż zamierzałem lac po 400ml, to widzę juz różnice w piciu, nie wielkie ale są. Wiec te bardziej spraf ione dostaną troche extra do 400ml. Nawozow na razie nie zmieniam. Bio grow na razie odpuszczam. i -
Przez Eolenis · Opublikowano
No stary niezła dżungla. 😆 Szacun
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-