-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Nie mów hop 😁👊 święta to święta 😁 -
Przez kolober · Opublikowano
Kuźwa petarda 🔥💪👍👏i dlaczego ja wcześniej nie widziałem tego posta 🤬 -
Ni uja🤣 zamykam się w pokoju ja i zioło wystarczy 😉🤣 -
Mickroryza działa najlepiej w połączeniu z korzeniami bo zachodzi symbioza i korzenie potrafią podwoić rozmiar. I podjęta o wiele więcej składników i wody a do tego pomaga pobierać substancje odżywcze.Dlatego najlepiej przed wsadzeniem kiełka zrobić dziurę tak na 10cm-15cmi zasypać to ziemią i na tym posadzić kiełek. Chyba że przesadzasz do innej donicy to najlepiej bezpośrednio obsypać korzenie. Ja na donice 12l daje porządną łyżkę do zupy. A trichoderme możesz podać kiedy chcesz i ona też działa z korzeniami pomaga rozkładać nawozy,broni przed patogenami i stresem. I poszukaj sobie produktów od TA Terra Aquatica one są dobre i tanie i tam na 10l dajesz jeden gram. I to nie nazywa Tricologic (Mikroryza) Tricologic A(Trichoderma) naprawdę polecam z czystym sumieniem i pełną satysfakcją 💪🔥👍 Te dwa składniki to w sumie podstawa w organicznej uprawie 😉 no podstawowe dodatki😉
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts