-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Słuchaj ja swoim też przez około tydzień daje światło 24h ale ja to zrobię żeby się nie wyciągały a później moim zdaniem lepiej jest przejść na 18/6. Dlatego że one i tak nie przejedzą tego światła a po drugie nie mają czasu na regenerację i odpoczynek. Czytałem już też że niektórzy przy uprawach automatów mają ustawione przez całą uprawę 24h ale jak dla mnie nie ma to sensu. -
Przez Eolenis · Opublikowano
😔 sam już nie wiem. Wiatraki tylko te które po LST dotykały ziemi, znaczy te od spodu. Teraz już nie będę o prawiał czy co? Może mogłem poczekać jeszcze z tym cięciem😑 No ale niech się dzieje wola nieba... Za to pięknie pachnie, chociaż tyle na razie. Sorki że tak spamuje ale się stresuje 😊 -
Przez KushSensei · Opublikowano
NIe wiem ja uważam żę za wysoko uciołeś to może zaczać przysychać i gnić, ale niech bardziej doświadczeni się wypowiedzą. Te wiatraki z dołu wydarłeś? Jeżeli tak to za wczęsnie no ale paść nie padnie raczej tylko opóźni. -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Ktoś mi to polecił na innym forum i jako nowicjusz nie przemyślałem i kupiłem odrazu , odstawię to całkowicie i nie będę kombinował z tym. @Rysiu -
Przez Rysiu · Opublikowano
Nie wiem. Raczej bym nie mieszał różnych producentów. Chyba, że na własne ryzyko. Po co tobie w ogóle ten bloombastic?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts