Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

60x60x160 Mars hydro ts1000 - Automaty banana blaze i frost gorilla xxl

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Bardzo dobrze idzie. Też mam teraz auto bana blaze od dp. Wyglądała w zasadzie jak twoja w 14 dniu. Dawaj tą lampę na 120W spokojnie. Nawet na 150W. Ja mam teraz 120W na podobnej powierzchni, 0,4mkw. Tylko u mnie nie ma regulacji. Wal śmiało 100% jak ci prądu nie szkoda.

Jak duze te doniczki są? Ile litrów?

Moje dzień 11 i 24. Trzymałem lampę dosć blisko żeby za bardzo w górę się nie pięły i dopiero przedwczoraj podniosłem lekko. Pestki od DP lubią duże wyrosnąć. Ja mam tylko 120cm miejsca tak mniej więcej.

large.abbd11b.jpg.7c7034bc05c892571da658c8273273df.jpglarge.abbd24e.jpg.f6086d0e76de3a34980fffc567112382.jpg

Edytowane przez Rysiu
  • Like 1
Opublikowano

Dziś dostały 150ml 

i dopiero za 3 dni dostaną 200ml bo chce je trochę przesuszyć dziś dałem to kropelki wody wyleciały spod donicy z 1 roślinki lub dam za 2 dni po 200 a tej jednej dopiero za 3 

Opublikowano

Jak wyleciały szybko zaraz po podlewaniu to ziemia sucha może być. Znalazły sobie drogę i przeleciały. Daj im śmiało po litrze. Podnieś donicę po podlaniu, spróbuj zapamiętać wagę. Za jakieś 5 dni powinna byc już lżejsza i śmiało litra lub półtora nawet.

Opublikowano

200 ml przeleciały przez donicę 11 L? Nie ma możliwości że byś przelał tylko ziemia po 1 pewnie nie wytrzęsiona donica lub nie ubita a przedewszystkim sucha.

Młodych nie podlewa się mocno przez to że nurt może połamać poprzesuwać itd. Ale jak przelejesz dobrze to nic się złego nie stanie jak masz dobrą wilgotność bo i tak odparuje sobie.
Ja przed wsadzeniem cała ziemie zwilżam potem wsadzam i co n dni sobie drobno podlewam a po około tygodniu może półtora leci sobie już pełną dawką do przelania.