Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

@kolober 200w  bez klimy , coś musiałeś źle policzyć chyba ja mam licznik przy gniazdku i widzę dokładnie ile ciągnie  cały osprzęt na dany moment i ogólnie nie możliwe że za całą uprawę zapłaciłeś 48€ jeżeli same lampy na 100% ciągną 620w mi to nawet na miesiąc tyle prądu nie styknie co ty za 3 miechy i mam lampę 150w osuszacz 200w plus wyciąg chyba 27 i wentylator 8w no i kabel 100w nie wiem ile dokładnie chodzi w nocy 

Edytowane przez Mlody221293
Opublikowano
4 godziny temu, Mlody221293 napisał(a):

@kolober 200w  bez klimy , coś musiałeś źle policzyć chyba ja mam licznik przy gniazdku i widzę dokładnie ile ciągnie  cały osprzęt na dany moment i ogólnie nie możliwe że za całą uprawę zapłaciłeś 48€ jeżeli same lampy na 100% ciągną 620w mi to nawet na miesiąc tyle prądu nie styknie co ty za 3 miechy i mam lampę 150w osuszacz 200w plus wyciąg chyba 27 i wentylator 8w no i kabel 100w nie wiem ile dokładnie chodzi w nocy 

Wiem ile płaciłem bez namiotów a wiem ile z namiotami 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Hej looknie ktoś na tego krzaka ile on potrzebuje jeszcze ? Pistile wydają się być jeszcze przezroczyste w większości  aczkolwiek moja lupa jest nic nie warta … wyszła 4.09 pierwsze pistile około 27.09 odmiana jealousy auto

IMG_3908.jpeg

IMG_3911.jpeg

IMG_3912.jpeg

• Upvote 1
Opublikowano

No tak ale co do ścinki to decydują trichomy, najlepiej 90% mlecznych a 10% bursztynu ale to też zależy od ciebie jaka fazę chcesz. Ewentualnie można jeszcze rozróżniać po pustkach tych brązowych włosach, jak zaczynają się wyciągać do środka to znaczy że zbliża się kosa.

Opublikowano

Szybko doszła. Wygląa w zasadzie na gotową. Jeszcze ze 2, góra 3 tygodnie i ciąć. Dać jej jeszcze ze 2 razy nawóz a potem sama woda. Trochę mała. To chyba najmniejsza ze wszystkich?

Opublikowano (edytowane)

@Rysiu Tak najmniejsza , następne dwie dochodzą jeszcze bo poblokowane były przez nawozy i cuda na kiju , na ile mogę liczyć z tego krzaka będzie chociaż z 20 gieta ? Za bardzo trenowałem i ona od początku też Jakaś dziwna była , słabo szła nasionka z jakiegoś nieznajomego banku , mam nadzieję że następnym razem pójdzie lepiej , a druga kwestia , za często robiłem trening lst , powinno się odczekać 3 dni a ja codziennie doginalem i nie miała czasu wgl na regenerację .