-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Robsonek · Opublikowano
Hej a czemu cały czas mówisz o nawilzaczu, wilgoci to ja mam w huj bez nawilżacza,ja potrzebuję zbić wilgoć jakiś osuszacz albo he he "ryż 🍚" rozumiesz!!! wyciągnąć wilgoć żeby było mniej szczególnie w nocy 😆😆😆👍 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Dziś przyszedł mi wentylator spider farmer z kontrolerem ggs i mam cały zestaw wentylacyjny spider farmer wraz z filtrem -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elo dzisiaj dostały po 2l wody: bio grow 0,5ml top max 0,5ml bio bloom 1 ml bio heaven 1,5ml ph zbiłem do 6,5-6,6 na następne podlanie leci woda z cal mag dałem im minimalne dawki bo są zdrowe żadnych niedoborów nie mają uznałem że nie ma sensu im dawać normalnych te dawki co dałem to są polowy tych co na litr powinienem dać według tabelki bio bizz Ta po środku muszę odrosty jej ponaginac trochę -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Popalone końcówki czyli za duża dawka azotu według mnie.. I ciężkie liście więc może zbyt dużo podlewane.. Proponuję przez kilka dni odstawić nawożenie (później 1/4 ewentualnie 1/2 dawki producenta)i zmniejszyć ilość podlewania bo i tak pobierze przez liście z nawilżacza.. Jak problem nie ustąpi pomyślimy dalej..
-
Gallery Statistics

Recommended Posts