Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
9 minut temu, KushSensei napisał(a):

Na moje skromne oko to masz je strasznie małe.  White z tego co oglądałem znacznie wieksze wychodzą. 

efekt przelewania od początku.....  a to odmiana xxl.... 

Opublikowano

Z tym EC to jest zawartość nawozów w glebie jak u ciebie i to normalne że różne rośliny jedzą różną ilość pożywienia to tak jak ty i np Jurek z kurwa Buczy😉🤣 ty zjesz dwie bułki a Jurek opierdoli pięć 😉 a wcale nie musi być większy od ciebie ale ma szybką przemianę materii 😅🤣🤣🤣🤣🤣 i nie wiem jak prościej ci to wyjaśnić. Ale o EC też sobie warto poczytać i nie idź na łatwiznę i ja wiem że wygodnie jest zapytać i dostać gotową odpowiedź 😉 ale o wiele więcej zrozumiesz jak sam poczytasz👍 

Opublikowano
31 minut temu, KushSensei napisał(a):

Na moje skromne oko to masz je strasznie małe.  White z tego co oglądałem znacznie wieksze wychodzą. 

Ta tu jest dużo błędów i pamiętaj że są nawozy które same regulują pH i jasne moje też to robią a pH mierze dla spokojnej głowy i ale też jeżeli podaję same suple bez micro to ustawiam im pH . A co do ciebie jeżeli nie regulujesz pH to się odbije prędzej czy później. A w tym przypadku kumpel wody nie żałował i je po blokował 😉 następna będzie lepsza 👍

Opublikowano
3 minuty temu, kolober napisał(a):

Z tym EC to jest zawartość nawozów w glebie jak u ciebie i to normalne że różne rośliny jedzą różną ilość pożywienia to tak jak ty i np Jurek z kurwa Buczy😉🤣 ty zjesz dwie bułki a Jurek opierdoli pięć 😉 a wcale nie musi być większy od ciebie ale ma szybką przemianę materii 😅🤣🤣🤣🤣🤣 i nie wiem jak prościej ci to wyjaśnić. Ale o EC też sobie warto poczytać i nie idź na łatwiznę i ja wiem że wygodnie jest zapytać i dostać gotową odpowiedź 😉 ale o wiele więcej zrozumiesz jak sam poczytasz👍 

Jurek z Buczy na pewno nie je tyle co ja!! a ważę tylko 60kg 😛 jem za 4 więc chyba rozumiem co masz na myśli.

Pytam o każdą pierdołę bo w sumie od tego jest to forum ale wiem, że bez praktyki to będą tylko puste słowa. Gruszek na wierzbie nie urodzimy 🙄

Na razie muszę nabrać trochę doświadczenia a potem będę w profesjonalne namioty inwestował 🙂 

Małymi kroczkami do przodu 🥰

4 minuty temu, kolober napisał(a):

Ta tu jest dużo błędów i pamiętaj że są nawozy które same regulują pH i jasne moje też to robią a pH mierze dla spokojnej głowy i ale też jeżeli podaję same suple bez micro to ustawiam im pH . A co do ciebie jeżeli nie regulujesz pH to się odbije prędzej czy później. A w tym przypadku kumpel wody nie żałował i je po blokował 😉 następna będzie lepsza 👍

następne to bez wody będę robił! 🤣 może lepiej wyjdzie 😇

Opublikowano
28 minut temu, krycha13 napisał(a):

Jurek z Buczy na pewno nie je tyle co ja!! a ważę tylko 60kg 😛 jem za 4 więc chyba rozumiem co masz na myśli.

Pytam o każdą pierdołę bo w sumie od tego jest to forum ale wiem, że bez praktyki to będą tylko puste słowa. Gruszek na wierzbie nie urodzimy 🙄

Na razie muszę nabrać trochę doświadczenia a potem będę w profesjonalne namioty inwestował 🙂 

Małymi kroczkami do przodu 🥰

następne to bez wody będę robił! 🤣 może lepiej wyjdzie 😇

Albo zainwestuj w hydroponike tam rośliny rosną w wodzie 😉🤣🤣🤣

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, kolober napisał(a):

Albo zainwestuj w hydroponike tam rośliny rosną w wodzie 😉🤣🤣🤣

ma być małymi kosztami!

albo w totka wygrać i wtedy to co innego 🤣

na samochód pożałuję żeby konkretne warunki zapewnić dziewczynom! ale najpierw doświadczenie 🙂 

Edytowane przez krycha13
  • Upvote 1
Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie na przyszłość...

Gdybym chciał dalej lecieć na Plagronie (bo mi trochę nawozów zostanie na pewno) to jakich muszę dokupić i ile? Myślałem nadal w plagrona iść (bo koszty w miarę jak na mój budżet) tylko jakich i ile tych nawozów? Zacząłem sprawdzać ile tego jest (masakra) ale pewnie nie wszystkie będą potrzebne? Ktoś coś pomoże? 

Podobno najlepiej do ziemi z jednej firmy dodawać dedykowane z tej samej firmy niż mieszać i kombinować. 

Opublikowano

Wiadomo że jeżeli używasz nawóz to trzymać się jednej firmy w zasadzie. Ale jeżeli masz suple z innej firmy to się nic nie stanie. I tak naprawdę to napisz do Rysia bo ja na plagronie kompletnie się nie znam. Ale możesz wpisać na gpczat co będzie i najbardziej potrzebne i napewno podstawa czyli nawozy z azotem,fosforem i potasem no i napewno musisz kupić Calmag. I suplementy na korzenie na wege i na Bloom z tym że suple zazwyczaj są tańsze. I jak znajdziesz chwilę to zadzwoń na Whatsapp będę coś dla ciebie miał jak będziesz chciał 😉👍👊

Opublikowano

Dzień 79:

Dużo się dzieje!

Już myślę o kolejnych uprawach i sięgam po info na yt czy prywatnie dopytuję bardziej doświadczonych ludzi. 🙂

Muszę przyznać, że robię to już ponad 15 lat z dużymi przerwami, wyjazdami za granicę itp. Co się udało to się udało i mówiąc szczerze byłem tym bardzo usatysfakcjonowany. Lepsze (noooo wiecie... satysfakcja, że moje i może efekt placebo hehe) i napewno zdrowsze niż z ulicy.

Moje wnioski są takie, że co się dało zepsuć to zepsuć mi się udało 😞 😞 😞

Teraz chcę podnieść poziom jakości ale sprzęt mam jaki mam. Dostałem dużo 'zjebek' za to, że źle robię ale też mega dużo pochwał, że mimo wszystko się staram.

Pozdrowienia szczególne dla 'Anioła Stróża' !!!!!! Będzie wiedział, że to o Niego chodzi 🙂

IDĘ W TO NADAL!! Bo dzięki tej relacji się baaaardzo dużo nauczyłem 🙂 Ciekawe czy wnioski wyciągnę heh 🤔 niedługo się okaże 🤫

Chyba już wylałem żale 🥲 Więc lecimy:

Roślina 1

IMG_20250724_183659279_HDR.thumb.jpg.ded7bdb9214b93556f1531350822306c.jpgIMG_20250724_183637111_HDR.thumb.jpg.29d7216418af91dd4414f175e0d768d2.jpg

Roślina 2

IMG_20250724_183453775_HDR.thumb.jpg.5bee9d7097eb8efc8becfa89dfe40ffd.jpgIMG_20250724_183359852_HDR.thumb.jpg.5c29b9f4c51b7fd3e9651f5f8185be4a.jpgIMG_20250724_183248189_HDR.thumb.jpg.2b4c10d1f970258059d902605ef086d4.jpg

Roślina 3

IMG_20250724_183038523.thumb.jpg.fd2c0a55eaea1f95004aa8e0f4aa3174.jpgIMG_20250724_182837477_HDR.thumb.jpg.558804dcb91344f32d0fbb5b4ad850ce.jpg

Roślina 4

IMG_20250724_182504326_HDR.thumb.jpg.4d1cee44433e505828129148811a7d87.jpgIMG_20250724_182349830_HDR.thumb.jpg.ac6bf18138bca86bec89d391100e6b9c.jpg

Druga dziewczyna żółknie...

Doniczki raczej za ciężkie na podlewanie

Mało żywicy

Podlewane tak samo zawsze (teraz wiem że źle) 

Czego im teraz trzeba oprócz spokoju? 

Na moje KIEPSKIE oko wyjdzie z nich 70-90g. 

TRZEBA PAMIĘTAĆ, że relacja była z 60x white widow wiec na spocie mam jeszcze 53 ale w baaaardzo średniej ziemii i nie chodzę tam z telefonem. Nie mam jak zdjęć porobić. Pochwalę się wynikami hehe. Bardzo mnie ciekawi różnicą między indoorem a outdoorem. Popełniłem tyle błędów w indoorze, że może nie być widać różnicy 😅

Zdrówka Growerzy! 

• Upvote 1