-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Człowieku wkurwisz mnie, nie umiesz odpuścić i caly czas sie przypierdalasz. Nie jestes jedyny na tym forum wiec moze skacz sie panoszyć. Porównujesz korzenie z fotoperiodow do automatów... zresztą nie będę tłumaczył. Po prostu zamknij sie w swojej piaskownicy i jie wpierdalaj sie do innych. Bo to ze ci jakąś uprawa w koncu udala można zrzucić na prawdopodobieństwo. Nrzy tylu uprawiacie musi sie cos udac😆 Pożartować jak dodajesz na forum odpowiedzi z czatu Gpt to chociaz je parafrazuj na swoje prostacki język zeby wyglądało na twoja rade. Juz nie mówiąc o tym ze ofen produkujesz ilość hurtowo.... A zapomniałem rzucisz ty to wszystko utylizujesz jak stanowi niemieckie prawo. Życzę ci powodzenia w swojej bajce, tylko po prostu odpierdoli sie od innych, i nie wciskaj wszczęcie swojego zdania i prostackie filmików z oglądaliścią po 20 wyświetleń bo z tego co wiem sam wcale długo nie uprawiasz. -
Jak nie spełniasz jakkolwiek małego warunku to usuwają. Taka polityka, przy dzisiejszym natłoku na YouTubie nie pytają tylko wywalają, szczególnie jak film jest nieprofesjonalny -
Wydaje mi sie za wcześnie na grow. Szczególnie ze masz light mix w 20 l donicach i lejesz duzo wody wiec maja składniki z dolnej części gleby. Ja dawałem od poczatku połowę dawki z tabeli producenta, dojechałem do 70 % i jiz widać delikatne przenawozenie, więc ja bym z azotem uważał. Powodzenia dalej -
To sa produkty b-ware... Ich nie ma na stanie.... ktoś oddaje na gwarancji lub nie jest zadowolony, reperuja jak mogą i pociskaja za 3/4 ceny nowych produktów, używki. -
Przez youngrover · Opublikowano
UPDATE! DZIEŃ 12 Panie ładnie rosną, dostały już dwa razy po pól litra wody z ukorzeniaczem, oraz dwa razy po pół litra z Bio growem(2ml). Raz zmieszałem bio grow z fish mixem (po ok. 1,5ml). Ziemie sprawdzam przed podlaniem, ale przez temperature dosyć szybko się robi sucho. Niepotrzebnie dałem dwa razy z rzędu nawóz. Przy następnych podlewaniach raczej będę się stosował do zasady 1x sama woda 1x z nawozem. Wilgotność w namiocie średnio 55%, temperatura w dzień ok 29-30st i w nocy ok 27st. Myślę, że w przeciągu dwóch tygodni zamówie klimatyzator bo się robi coraz cieplej na dworze
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts