Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
9 godzin temu, GanjaOmen napisał(a):

Z tego co się orientowałem to najlepsze firmowki mają Samsunga.. a tu są Samsunga i osram jak pierwszy raz coś posadziłem to jedna roślinka na parapecie doświetlana żarówka 🤣 2500lumen od osram i miło wspominam 🙂 to jeszcze był czas kiedy lampy przeliczalo się na lumeny ile roślina potrzeboje.. a ta osram miała najwiecej i tyle stykało 🙂 

No teraz to już większość dobrych firm leci na diodach samsung Evo nawet Hydro Mars tylko teraz w tym roku spider farmer wypuścił też serię lamp G i tu już są wsadzone diody Brillux amerykańskiej firmy jak dobrze pamiętam 😅 i o w są minimalnie gorsze ale za to tańsze😉

• Upvote 1
Opublikowano
18 minut temu, krycha13 napisał(a):

W całości krzak wygląda dobrze. Ale reszta zdjęć to wydaję mi się, że trochę za wczesna kosa. Albo nadal czegoś nie rozumiem i swoje zetnę w złym momencie 🙄

Może trochę wcześnie ale Juz nic nie rośnie.. nie puchnie.. wysyp mlecznych trichomow więc dlaczego nie? 🙂 bardzo byłem ciekaw jego plonu i działania 🤣 przy takich trichomach zawsze miałem odpowiednią moc..

IMG_3395.png

Opublikowano

Ja bym jeszcze trzymał i może niepotrzebnie 😅 Zawsze myślałem, że musi jakiś tam % być brązowych.

Będę na bieżąco wrzucał z moimi do relacji żeby nie przesadzić.  Właśnie kombinuję z aparatem żeby w miarę robił dobre zdjęcia (co by ktoś bardziej doświadczony grower się wypowiedział) bo nie chce kolejnej rzeczy zrąbać 🤧 Na ten moment wystarczająco już popełniłem błędów i pytam o każdą pierdołę 🙂

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, krycha13 napisał(a):

Ja bym jeszcze trzymał i może niepotrzebnie 😅 Zawsze myślałem, że musi jakiś tam % być brązowych.

Będę na bieżąco wrzucał z moimi do relacji żeby nie przesadzić.  Właśnie kombinuję z aparatem żeby w miarę robił dobre zdjęcia (co by ktoś bardziej doświadczony grower się wypowiedział) bo nie chce kolejnej rzeczy zrąbać 🤧 Na ten moment wystarczająco już popełniłem błędów i pytam o każdą pierdołę 🙂

Brązowych jeszcze nie udało mi się mieć nawet jak dłużej miałem te brązy są na koniec jak już roślinka pada i trzyma się ja extremalnie długo  przez profesionalistow dla największego kopa ale nie chce cie wprowadzić w błąd jak dobrze pamiętam ale za długo też nie dobrze co do fot aparatem takich nie zrobisz trzeba mikroskop w moim przypadku za stówkę albo ew. lupę jubilerska dla samego siebie 

Edytowane przez GanjaOmen
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, krycha13 napisał(a):

Młody dostał mikroskop na urodziny to mu podpierdzielę choć pewnie to nie będzie wiarygodne 🙃 Ale lepszy rydz niż nic haha 😎

Wiarygodne będzie tylko pytanie jaka jakość 🙂 ale styknie żeby obczaić temat.. u mnie jakość całkiem do dupy bo statyw się złamał i w ręku muszę mieć a najmniejszy ruch przy takim przybliżeniu to nie ma dobrej foty 

Edytowane przez GanjaOmen
  • Like 1