-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Jest to forum o roślinach konopi więc raczej nikt nie będzie chciał pisać tutaj o takich sprawach. -
Przez hipe · Opublikowano
Cześc. NIe wiem czy tutaj był taki temat. Czy macie jakieś patenty na zainteresowanie płci przeciwnej ? Sam niby nie jestem jakiś brzydki z wyglądu albo głupi ale wiecznie słyszę : zostańmy przyjaciółmi. Z kolei inni kumple, którzy raczej inteligencją nie grzeszą zawsze mają wokół siebie wiele lasek. Jak to jest? -
Przez PolicyjnyPies · Opublikowano
Może masz po prostu niedobór witaminy D bo wtedy właśnie nic się nie chce, człowiek jest cały czas zmęczony i takie tam. Idź na te badania i powiedz co ci wyszło, bo aż sam jestem ciekawy twojego stanu i czy badania coś wykażą. Powodzenia i życzę żeby wszystko było dobrze z wynikami i żebyś wrócił do siebie. -
Przez Toksyna · Opublikowano
Dzień 73 Kwitnienie dzień 40 Siema. Rosliny ładnie nabierają masy a zapach jest niesamowity. Dostały pierwsza dawkę Overdrive myślę że dostaną jeszcze raz może dwa nawozy i później tylko woda. Wynik nie będzie imponujący myślę że będzie w okolicach 200g ale sądząc po zapachu temat będzie z górnej półki. Crazy Orange Blue Cookies Passion Fruit HiFi 4G -
Przez Macky · Opublikowano
Połączyłem twoje posty bo piszesz jeden pod drugim. Pisz w przyszłości wszystko w jednej odpowiedzi.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts