-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Część wam👋 Teraz coś dla przestrogi żeby nie robić broń Boże żadnych treningów na drugi dzień po podlewaniu bo można coś połamać🤬 I kurwa nie wiem co mnie pokusiło żeby to robić i mam nauczkę od dzisiaj pluje w lustro 🤬 wrzucam fotę ten szczyt jest podparty ale on pękł do połowy może i dalej dlatego wątpię żeby przetrwał. A najgorzej to boję się żeby nie dostała za dużego stresy i żeby nie shermila 😖 jak przybliżyć IE to widać gdzie pękł -
Przez krycha13 · Opublikowano
Nie mam jak ph zmierzyć a ranoffu to nawet nwm co to znaczy. Ostro z nimi jadę jeśli chodzi o LST. Oprócz tego te cięcia.... Może dlatego zablokowało je. Stres itp... Czy przelane? Nie znam się jeszcze ale doniczki są dość lekkie i dosyć oszczędnie podlewam. Na 5l robię roztwór z tymi nawozami co pisałem wcześniej i potem te 5l daje na te 4 wariatki 🙂 -
Przez Szakalaka · Opublikowano
Tak automaty 😉 no jak na razie idą dobrze chyba, zobaczymy wynik końcowy -
Siemasz, powiem ci szczerze że wyglądają trochę na przelane i zblokowane. Mierzyłeś pH wody którą podlewasz? Albo ranoffu? -
To są nasiona z monkey Seeds jedna to jest Oreoz druga Appel Fitter no i trzy Amnesia F1 i jak ostatnio byłem na tej stronie i wszedłem na autoflowers to tam jest wszystko pomieszane.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts