Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Pokombinowałem trochę okazało się że mam niżej lampę niż myślałem, teraz z miarką jest 40 i donica zasłaniała wlot na dole sytuacja ogarnięta ale i tak dziękuję kolego! Znikam narazie co jakiś czas będę wrzucać foty. Do usłyszenia🙋

Opublikowano

Dzień 12

finalnie w tym boksie zostają cztery dziewczyny AF :

fat bastard x2,

gorilla Cookies,

Blackberry moonrocks 
moc lampy 75% wysokość od roślin 40 cm, temperatura 27 wilgotność 61 %
z nawozów dostają canna Terra Vega, rhizotonic i cannazym,  

IMG_0805.jpeg

• Upvote 2
Opublikowano

Dzień 15 i  od dwóch dni LST to jedyny trening jaki będą miały, ostatnio po topingu poślizg miałem 3 tygodnie  w zbiorach, więcej było ale później. A AF ma być dużo i szybko😂

IMG_0808.jpeg

I nie długo muszę zamontować filtr bo zaczynają pachnieć

Opublikowano

Na automatach bym sobie na twoim miejscu odpuścił topping bo LST jest wystarczające dla automatów. Nie ma sensu ich męczyć skoro i tak mają skrócony okres wegetacji. Poza tym wyglądają ładnie i zdrowo👍

• Thanks 1
Opublikowano

Dokładnie, dla automatów tylko LST. FIM i topping odpadają, więcej ilościowo kwiatów stracisz niż zyskasz. Automaty same z siebie fajnie się rozrastają wystarczy je naginać.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Dziś trochę zabawy, ze wszystkich dolnych pędów do trzeciego piętra usunąłem wilki żeby nie było za gęsto, i mały bonusik w postaci przerośniętych korzeni 

IMG_0870.jpeg

IMG_0871.jpeg

IMG_0872.jpeg

Edytowane przez Przemasss92
Ortografia