Przemasss92 Opublikowano 20 Października 2024 Autor Opublikowano 20 Października 2024 Pokombinowałem trochę okazało się że mam niżej lampę niż myślałem, teraz z miarką jest 40 i donica zasłaniała wlot na dole sytuacja ogarnięta ale i tak dziękuję kolego! Znikam narazie co jakiś czas będę wrzucać foty. Do usłyszenia🙋 Cytuj
Przemasss92 Opublikowano 23 Października 2024 Autor Opublikowano 23 Października 2024 Wszystko cacy😂 1 Cytuj
Przemasss92 Opublikowano 27 Października 2024 Autor Opublikowano 27 Października 2024 Dzień 12 finalnie w tym boksie zostają cztery dziewczyny AF : fat bastard x2, gorilla Cookies, Blackberry moonrocks moc lampy 75% wysokość od roślin 40 cm, temperatura 27 wilgotność 61 % z nawozów dostają canna Terra Vega, rhizotonic i cannazym, 2 Cytuj
Przemasss92 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Opublikowano 30 Października 2024 Dzień 15 i od dwóch dni LST to jedyny trening jaki będą miały, ostatnio po topingu poślizg miałem 3 tygodnie w zbiorach, więcej było ale później. A AF ma być dużo i szybko😂 I nie długo muszę zamontować filtr bo zaczynają pachnieć Cytuj
Toksyna Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Na automatach bym sobie na twoim miejscu odpuścił topping bo LST jest wystarczające dla automatów. Nie ma sensu ich męczyć skoro i tak mają skrócony okres wegetacji. Poza tym wyglądają ładnie i zdrowo👍 1 Cytuj
Macky Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Dokładnie, dla automatów tylko LST. FIM i topping odpadają, więcej ilościowo kwiatów stracisz niż zyskasz. Automaty same z siebie fajnie się rozrastają wystarczy je naginać. 1 Cytuj
Przemasss92 Opublikowano 6 Listopada 2024 Autor Opublikowano 6 Listopada 2024 Hej po małej nieaktywności jestem😂 Dziś mamy 21 dzień. Moc lampy 100procent z lewej dwa tłuste dranie, prawy górny Gorilla a pod nią Blackberry Cytuj
Toksyna Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Idą jak burza. Piękne gęste krzaki. Jak zaczną kwitnąć zrobi się gęsto. 1 Cytuj
Przemasss92 Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Opublikowano 7 Listopada 2024 (edytowane) Dziś trochę zabawy, ze wszystkich dolnych pędów do trzeciego piętra usunąłem wilki żeby nie było za gęsto, i mały bonusik w postaci przerośniętych korzeni Edytowane 7 Listopada 2024 przez Przemasss92 Ortografia Cytuj
Toksyna Opublikowano 7 Listopada 2024 Opublikowano 7 Listopada 2024 Ładne korzenie mogłeś całkowicie 1/3 rosliny od dołu usunąć żeby cala energia w szczyty szła. Cytuj
Recommended Posts