-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Fajnie wyglądają. Wręcz wzorowo. Ta z lewej ładnie kwiatów narobiła. To obie holly punch? Bi widziałem miałeś tam bana blaze na początku w którejs donicy. Ostatnio auto bana blaze od DP dało mi ponad 200g jeden krzak. Bardzo fajna odmiana. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Ja wrzuciłem coś z mixa Auto od Fast Buds w miejsce tej co wyleciała żeby było parzyście. Czekam aż to się skończy i wysadzam sezony bo dawno u mnie nie gościły i automaty mi się przejadły zwyczajowo. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemanko 👊 Dziewczy powoli wbijają w stretch i to ich czwarty dzień od flipa. I skoro zaczynamy kwitnienie to kupiłem dodatkowe papu w postaci bat guano o wartościach 1-10-1 NPK. Producent podaje że 100g tego produktu wystarcza na dwa miesiące dlatego myślę że dostaną go tylko ten raz. W połowie kwietnia ewentualnie dostaną herbatkę kompostową na flo ale też od Soma's Sacred Soil. Plan na stretch to hybryda i zlepek dwóch technik scrog i jest to mój autorski plan a polegać będzie na tym iż przez pierwszy tydzień od flipa nie ruszam dziewczyn w ogóle. Po tygodniu zakładam drugą siatkę i ewentualnie przeplatam tylko te które będą wyraźnie wybijać. I to cała filozofia 😉 -
Elo 👊 One jeszcze trochę mają przed sobą i co niektóre mają niedobory tak jak ta na samym dole ale to pewnie wiesz. Jak chcesz zobaczyć kiedy je ściąć to kup lupę albo mikroskop do telefonu, kosztuje 5-10e i jak masz 90% mlecznych trichomów i 10% Amber to tniesz . Chyba że chcesz euforyka to najlepiej celować w 100% mlecznych.pozdo -
Pięknie widać wyraźnie u większości ładne kwiatostany🔥 Ja czekam na pestki od fast bud42 i też chyba wystartuje z jeszcze jedną uprawą 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts