Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.

Dziś wsadziłem 3 z 6 krzaków do barku gdzie robie im ciemnie....wentylator włączony.

Barek jest troszke niski i dwóm krzakom musiałem zgiąć główne szczyty bo były za wysokie o jakieś 8cm. Może tak być przez te 48h? Nie zaszkodzi to rośliną?

W ciemni temperatura 25-28 stp. w dzień.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
  • Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam,dobrym rozwiązaniem będzie jak posadzę rośliny bez Af w doniczkach 3,5l-4l do pokazania płci? czy lepiej mniej doniczek w boksie a większe np.5L

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam chciałbym posadzic sobei diesel rydera (indoor) i mam do was 2 pytania czy moge ustawic swiatło 14/10 i jaka temperature powinienem miec optymalnie w boxie

Opublikowano

14/10? no dziwne rozwiązanie. pewnie, ze możesz, ale spodziewaj się mniejszego plonu niż na 18/6

temp do 30 C przy szczytach

a moze wiesz jaki automat dalby mi optymalny plon przy takich warunkach?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej:) Na opakowaniu świetlówek (firmy GE) jest napisane, że nie wolno tych lamp podłączać do timera. Olać to? Timer to w końcu nie ściemniacz do żarówek...

Opublikowano

Witam, mam do was takie pytanie :peace: czy mogę zamontować w boxie dwa rodzaje światła np. 1 świetlówka(70W) i 4 żarówki energooszczędne(17W) Czy to nie bedzie jakoś przeszkadzać roślinką proszę o szybką odpowiedź

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+