-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Mnie już ekscytacja bierze górą nie wiem co robić łapcie podgląd jak wygladają te z przodu no spuchły to widać ale to nie jest to, szronu białego coraz wiecej widać już mocno gołym okiem. Nie robiłem dziś macro, ale pewnie bez większych zmian. Zdecydowałem się podlać dziś jeszcze nawozem, być może ostatnie? A może jeszcze raz sam overide i bud candy potem? Ogólnie tak: Te z przodu wyglądają jak wyglądają, Z tułu są mieszane ale też źle nie jest. Lewa strona mocno przysycha co pokazałem na zdjeciach. Z prawej strony te z tyłu spuchniete ale za wentrylatorem niestety jak z przodu a nawet gorzej. Te z przodu z prawej zaś nawet nawet. @kolober @Rysiu Co robić pomocy! 😄 (chce zmaksymalizować, choć i tak będę zadowolony) #prawa strona #inside #bot -
Przez kolober · Opublikowano
Elo, kogo ja tu widzę 😁😉 I opisz tego pseudo automata😉 -
Ale saszłyk ":D -
Chop co ma liścia jak jak rośline 😄 hahaha A tu zdaje się, że chyba za mało światełka. -
Przez Macky · Opublikowano
Kiedyś ten cały panpestka miał tutaj konto na tym forum i próbował się reklamować i pisał do mnie na PW z zapytaniem czy nie mam jakiś papierów na inny sklep taniesienie, bo chciał im też zaszkodzić rozpowszechniając informację że tanie sianie to przypał. Więc koleś ma to we krwi. Od samego początku swojego istnienie bazował na marketingu pod tytułem przypał inni a ja to cud miód i jak widać robi to dalej. Opinie na trustpilocie są pisane w 99% przez samego właściciela sklepu, bo kto mądry chciałby zostawiać po sobie taki ślad. Facebook to już w ogóle niezły gnój, ktoś kto pisze o uprawie roślin konopi na fb ma nie równo pod sufitem. To tak jak byś pisał pamiętni o nielegalnych działaniach wiedząc że nigdy nie będziesz mógł tego skasować.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts