-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Co to za apka? Z jakim sprzętem połączona? Możesz podesłać link? Chciałbym w przyszłości troszkę unowocześnić żeby nie schodzić co chwilę do piwnicy.. I druga sprawa.. chciałbym tak wygolić łodygi ale automaty podobno przeżyją taki stres że nic z nich nie będzie.. Fajnie to wygląda i jest porządek ale co ze stresem? -
Przez Eolenis · Opublikowano
Jutro ją przeleje, sprawdzę wodę bo do wody mam miernik. Ogólnie chyba to nie najgorzej wygląda całość. Kto obstawia zbior? Czy nie macie zajawki do hazardu😁 Ja będę szczęśliwy jak zbiore 100 go z wszystkich. -
Przez kolober · Opublikowano
Ja też tak miałem 😅 a i mnie to się w ogóle zaczęło od lampy z strony temu za 16euro 😅 i myślałem że będzie git a ty lipa i grube rysiami w sprzęt wpakowane na dwa boxy 😅 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Będzie w przyszłym tyg. Co chwilę coś dokupuję 🙈 -
Przez kolober · Opublikowano
Tak reguluję ale warto mieć miernik tak czy siak bo właśnie jak się dzieje coś niedobrego to żeby sprawdzić podstawowe warunki i możliwe przyczyny jest potrzebny. Bo tak jak u nas lekarz bada mocz tak w razie potrzeby my sprawdzamy wypływ z donicy czyli tak zwany runoff 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts