AligatorOzi Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Piszesz jak debil to i debilne żarty. sadzisz ze jak ktoś ci coś poleci to będziesz w stanie zrobić coś z tego by miało taki sam haj jak polecający paląc? dokoncz tego grow. Wyciągnij wnioski i wróć z mądrzejsza głowa. Pisząc ci tyle razy to samo, próbując ci pomoc,a tym mimo wszyskto robisz po swojemu to czego ty oczekujesz? Nawet najlepsze nasionko nie sprawi ze będziesz naspedowany jak nie wiesz co potrzebuje twoja roślina i ten twój pyłek. Serio coś czytałeś czy chcesz wszystko na łatwiznę ? Bo my takich nie lubimy. Nudzi nam się wałkować milion razy to samo, choć nawet i to robimy, ale ile razy można o to samo pytać? A potem zrobić kolejny temat i znów to samo… 2 3
GanjaOmen Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Piszę jak nie doświadczony a gerypsy obrażające jak z przedszkola.. Główne pytanie pylo czy się opłaca trzymać roślinę z tak cieka lodyga i uzyskałem odpowiedź a pytanie o popuxzeniu i euforii uzasadniłem screenem Rady? Kupiłem za 170zl 100ml nawozu i lampy co na nic mi się nie przydają ale koniec tematu.. A teraz przedstawiam tydzień 10 🙂 piętrami.. Top nie jest taki duży tylko pod spodem jest kolejne pięterko które zaczęło się zlewać ..a i mowilem ze po green sensation zmienil sie zapach na bardziej chmielowy a teraz unosi sie w powieczu piekny zapach ziola :DDDD Edytowane 6 Lutego 2022 przez damhol 1
GanjaOmen Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Tydzień 11 zrobię dzień wcześniej bo jutro mogę być nie osiągalny mimo green sensation topy nadal są luźne to znak żeby nie ścinać bo gowno z tego będzie a tak na boku jak zmienić ksywkę? 🙂 A na ostatnim foto nowe kiełki 🙂 Edytowane 12 Lutego 2022 przez damhol 1
SweterSwet Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 By zmienić ksywke napisz do ambasadorka... vito...! 1
GanjaOmen Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Opublikowano 12 Lutego 2022 12 minut temu, Sweter napisał: By zmienić ksywke napisz do ambasadorka... vito...! a mozna wiedziec jski ms nick ? 1
SweterSwet Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 no ambasadorka jest administrantem tego forum 🙂 vito jest administrantem tego forum tyż Jedna zorganizowana grupa . 1
GanjaOmen Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Opublikowano 13 Lutego 2022 tydzien 11 a jednak dalem rady zapodaje fotki jeszcze raz z aparatu topy lekkie i luzne wiec moze jakis doswiadczony kolega wypowie sie ile jeszcze do scinki 🙂
Creso Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) polecam kupić lupę jubilerską wtedy sprawdzisz jakie masz trichomy czy mleczne czy bursztynowe albo i oba, w dodatku nikt tu z fusów nie wróży jedni powiedzą tnij a inny że zostało tyle i tyle i czekaj, od ciebie zależy kiedy chcesz ściąć Edytowane 13 Lutego 2022 przez Creso
GanjaOmen Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) czytalem o mimkroskopach 😄 ale jak sie powiekszy zdjecie robione aparatem tez cos chyba widac pelno bialego... to rozumiem ze juz topy thc zawieraaja ? Edytowane 15 Lutego 2022 przez damhol
GanjaOmen Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) .. Edytowane 15 Lutego 2022 przez damhol 1
Recommended Posts