Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

brakuje tu podstawowych informacji? auto czy full? jaka ziemia? co to za lampa poka fotkę....

jak auto.... może się okazać że braki wyjdą w plonie i w %.... natomiast zabawa taka sama jak niżej

jak full - zmiana doniczki na większą podsypanie ziemi pod pierwsze listki - wiatrak by ją targało wtedy zacznie budować łodygę,  podlewanie od dołu, by zabudowała większą bryłę korzeniową.

pocieszę cię że widziałem gorsze drapaki i było dobrze 🙂

• Thanks 1
Opublikowano

To jest powiedziane wcześniej kupując oświetlenie sugerowałem się lumena i że kiedyś miałem opis że na jedną tyle starczy a z doniczka jest problem żeby dosypac piachu to liścieni musiala by być naprawdę ogromna a ja mieszkam w niemczech gdzie dla nie zaszczepionych jest zakaz wchodzenia do sklepów poza sklepami pierwszej potrzeby.

Opublikowano

Zamow online, nikt ci nie zabroni sadzić cokolwiek w domu 😄 

biobizz light mix

jakis starter pack nawozow zależnie od jakiej metody i medium uprawy skorzystasz.

nawet taniego gowniaka Marsa ledy 😄 lub cokolwiek 100w leda. Ja nadal na spider Farmer 1000 i jest co palić 😄 

doniczke kup byle jaka plastikowa i możesz sam zrobić dziurki dla lepszego oddychania korzeni. 

no i po tych podstawach nie zapomnij o już trochę” zaawansowanych motywach” choć to wciąż podstawy xd

mam na myśli PH 😄 choć możesz mieć kozak wode i nie mierzyć ale 24h odstaw, niech poleży i wydali z siebie chlory.

poczytaj pare artykułów na trawce, 15 min dziennie i zobaczysz jakie to wszystko łatwe. 

jesli już podchodzisz pod coś to nie jak kiedyś za małolata sadzonki w rzeżuchę i niby ojciec ma się nie skapnąć haha 

nie jakieś żaróweczki i doniczki ozdobne, lub parapety. 

apetyt rośnie z czasem. Da się mały zestaw skombinować za niewielka cenę co uproszczy ci wszystko. Teraz jest fajnie bo malutka, zobaczymy co zrobisz jak będzie jak krzak i śmierdzieć na cała chatę 😄

Przyloz się trochę i będziesz miał o wiele wygodniej. 

ba! Nawet wydawać nie musisz za dużo, zobacz co koledzy tu wyprawiaja małym kosztem, mini boxy. Nawet karton ogarnij duży, obłóż odblaskowa folia, kup jakieś tanie ledy i dobra ziemie. A potem Walcz ze smrodem bo karton przepuszcza 😄

pomysl, zastanów się i powodzenia!

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, AligatorOzi napisał:

ba! Nawet wydawać nie musisz za dużo, zobacz co koledzy tu wyprawiaja małym kosztem, mini boxy. Nawet karton ogarnij duży, obłóż odblaskowa folia, kup jakieś tanie ledy i dobra ziemie. A potem Walcz ze smrodem bo karton przepuszcza 😄

pomysl, zastanów się i powodzenia!

w Polsce mialem growboxa wlasnie z kartonu na 3 kwiatki 3 zarowki po ok 1000 lumen bo wiecej nie szlo dostac i dwie jazyniowki i dobrze roslo chociaz nigdy nie zakwitlo 😞 teraz zaczalem walczyc z auto juz zamowilem nawoz i lepsze oswietlenie 🙂 

Edytowane przez damhol
Opublikowano (edytowane)

Czym tak wgl ja karmisz? Kwitnie i wyglada nabita azotem (nawet już koncowki trochę popalone) to dobrze nie będzie braków ale już więcej N nie dawaj, skup nie na P K. 
3/9g wyjdzie suchego 😄 miałem podobna na start ale wiedząc ze nic nie będzie wyciąłem te na samym dole bo z nich to już wgl popkorn hah, z mysla ze wyjdzie jeden wielki bob. Nawet wyszedł. Ale po wysuszeniu prawie go nie było hah:D i pamiętaj by na koniec dawać sama wode by wyjadlo z lisci. Bo jak już tak bardzo chcesz do końca trzymać to niech przynajmniej smakuje 😄

Edytowane przez AligatorOzi
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+