Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Podpinam się pod temat 😔 kupiłem nasiona ze tego sklepu panpestka i nie dość że wykiełkowało zaledwie 30% nasion, to jeszcze to co rośnie jest jakieś słabe bez wigoru a na koniec wywaliło mi jeszcze coś takiego jak na zdjęciu, raczej masakryczna herma jak nie męski osobnik. Mieliście jakąś styczność z tym sklepem i są o niem jakieś opinie na tym forum? Wcześniej zamawiałem z innego sklepu i zawsze praktycznie wszystkie nasiona kiełkowały i rosły jakoś lepiej bez takich niespodzianek. Nie wiem co mnie podkusiło żeby tam kupić pestki.

98img.jpg

Opublikowano

Wyrosła ci bardzo mocna herma, dzieje się tak jak ktoś pobiera nasiona z herm i je sprzedaje. Teraz już wiesz czemu ten sklep jest NIE POLECANY.

Mogłeś nie zmieniać sklepu !

Pan pestka crew czy jakoś tak się oni nazywają to amatorska - piwniczna produkcja nasion. Więc nie możesz liczyć na dobre nasiona kupując w takim sklepie. Po za kupionymi pozytywnymi opiniami w google, ten panpestka ma masę negatywnych opinii, wszyscy narzekają na te jego nasiona że słabo kiełkują, słaba genetyka. Następnym razem kup sobie dobre markowe nasiona dutch passion lub akseeds i będziesz zadowolony.

Opublikowano

Macie rację, mój błąd że nie poszukałem opinii na jego temat na forach teraz znalazłem dopiero temat https://growers.pl/viewtopic.php?t=1049 okazuje się że ten koleś kopiuje znane nazwy odmian i wysyła pod niemi jakieś felerne nasiona.

Kupiłem tam nasiona bo kierowałem się opiniami w google. Teraz już wiem że pewnie sobie je kupił w jakiejś firmie sprzedającej wystawianie pozytywnych opinii, nic już nie zrobię, mam nauczkę na przyszłość 😪

Opublikowano
W dniu 4.12.2021 o 06:47, Gość napisał(a):

Wyrosła ci bardzo mocna herma, dzieje się tak jak ktoś pobiera nasiona z herm i je sprzedaje. Teraz już wiesz czemu ten sklep jest NIE POLECANY.

Mogłeś nie zmieniać sklepu !

Pan pestka crew czy jakoś tak się oni nazywają to amatorska - piwniczna produkcja nasion. Więc nie możesz liczyć na dobre nasiona kupując w takim sklepie. Po za kupionymi pozytywnymi opiniami w google, ten panpestka ma masę negatywnych opinii, wszyscy narzekają na te jego nasiona że słabo kiełkują, słaba genetyka. Następnym razem kup sobie dobre markowe nasiona dutch passion lub akseeds i będziesz zadowolony.

Dokładnie tak jak koleżanka pisze wyżej zainwestuj następnym razem w dobre nasiona a nie w jakieś felery od pana pestki crew.

Ogólnie dziwny sklep :S5:

Pojawił się nagle z dupy i produkuje milion odmian o światowych nazwach. A jak użytkownicy zadają pytanie jak to możliwe to typ twierdzi że skupuje od innych growerów. Czyli że co? od przypadkowych growerów po tygodniowej znajomości. W ten sposób to jego dymają a on w dalszej kolejności swoich klientów. Jasne jest że nawet znane marki takie jak dutch passion skupują na podstawie współpracy od innych growerów nasiona, ale taka współpraca opieraz się o wieloletnie doświadczenie.